Krap een week aan de slag en hup, kom maar met een blog! Dat is de uitdaging die ik zoek en waar ik van hou, laat mij m’n kracht maar showen. Want dat teksten schrijven mijn sterke punt is, weet ík wel, maar dat moet ik hier nog bewijzen. Dus hier gaan we.

Junior online marketeer bij Wemessage

Dat ik, Ellen, bij Wemessage kwam zonder perfect aansluitende afgeronde studie, was wel even een verrassing. “Nu mag jij het waarmaken,” werd dan ook hard geroepen. Na drie jaar Nederlandse Taal en Cultuur te studeren in Utrecht en twee jaar Taal- en Spraakpathologie in Nijmegen, settelde ik me in het mooie Deventer. Als Junior Online Marketeer is het aan mij onder andere de taak jouw creatieve en professionele teksten te schrijven. Uiteraard geheel SEO-proof om de hoogst mogelijke vindbaarheid in Google behalen. Ik heb nog een hoop te leren, maar met zo’n topteam vertrouw ik er volledig op dat ik binnen no time helemaal op niveau ben. En voor jou een hoop kan betekenen!

Jouw message overbrengen

Het belangrijkste vind ik om de boodschap van jouw organisatie en website te vertellen. Jouw stem te laten doorklinken in de teksten die ik schrijf. Met een vleugje persoonlijkheid onderscheid jij je van de rest en bereik je jouw publiek. Contentcreatie is all about het verschil maken, zodat jij uitblinkt ten opzichte van je concurrent. Is je creatie eenmaal de wijde wereld in, dan zorgen wij ervoor dat je boodschap ook echt overkomt. Van een indrukwekkende social mediapost tot een toffe blog of video; wij zorgen dat jouw concept de pan uitrijst.

Contact

Weten wat ik en Wemessage voor jou kunnen betekenen? Een creatieve en originele website? Een serieuze en professionele webpagina? Neem contact met ons op, de beste koffie van Deventer staat al voor je klaar.

Ellen Tournier

Ellen

Communicatiemanager

Meer weten over dit onderwerp?
Neem dan contact op met Ellen

Neem contact op met Ellen

Ontvang de nieuwste blogs in je inbox.

Ik heb kennisgenomen van het privacybeleid *
Volg ons ook op: