It’s the most wonderful time of the year! ?🎄 Tijd voor chocolademelk met slagroom, warme dekentjes bij het haardvuur en veel en lekker eten. Maar die fijne feestdagen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom is het ook de tijd om onbaatzuchtig te zijn en een goede daad te verrichten. Wij van Wemessage zetten alvast een eerste stap, doe je met ons mee?

We trekken alles uit de kast

Aanstaande vrijdag 13 december is het Foute Kersttruiendag. Het hele Wemessage-team pakt groots uit met een hele foute kersttrui. Dat levert niet alleen hilarische foto’s op (houd onze social mediakanalen maar in de gaten), maar hopelijk ook een hoop geld. We zetten namelijk een inzamelactie op namens het goede doel Save the Children. Save the Children helpt kinderen die in armoede of oorlogsgebieden leven met goede winterkleding, een warme maaltijd of zelfs hereniging met hun ouders. Want kinderen horen er nooit alleen voor te staan, maar al helemaal niet tijdens Kerst.

Do they know it’s Christmas time at all?

Gehuld in onze foute kersttruien nodigen we al onze partners, relaties, klanten, concullega’s, vrienden, familie en kennissen uit om op Foute Kersttruiendag langs te komen bij het kantoor van Wemessage. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. 👬 Voor iedereen staat er een versgemalen kop koffie of verse thee klaar. En dat is niet alles! Het team bakt de sterren van de hemel, dus ons kantoor staat vol met home-made taarten, koekjes en brownies. Kom langs om Foute Kersttruiendag met ons te vieren! Alles wat we vragen is een donatie voor Save the Children. Geld doneren kan contant, maar ook digitaal middels de QR-code op onze donatiebox.

WAT:                       Verse koffie, thee en zelfgebakken lekkernijen

WANNEER:         Aanstaande vrijdag 13 december 2019

HOE LAAT:          Tussen 12.30 – 13.30 uur EN vanaf 16.00 uur

WAAR:                   Het kantoor van Wemessage*

DRESSCODE:     Foute kersttrui! 🎅🏼

*Zutphenseweg 29A, beganegrond

Doe ook een goede daad

Hoewel het vrijdag pas écht Foute Kersttruiendag is, kan je ook nu alvast een goede daad verrichten! Het team van Wemessage heeft een eigen actiepagina voor Save the Children opgezet. Een kleine bijdrage maakt al een groot verschil voor een kind in nood. Laten we met zijn allen proberen om ook kinderen in ongelukkige delen van de wereld een fijne(re) Kerst te geven. Hopelijk zien we jou ook 13 december!

Over Save the Children’s Foute Kersttruiendag

De magische kersttijd met twinkelende lampjes, kerstballen, sneeuwpoppen, engelenhaar en kerstbomen is een tijd van warmte en gezelligheid. Maar niet voor kinderen die opgroeien in armoede of in een oorlogsgebied. Voor hen zijn de wintermaanden vaak bitterkoud, staat er geen maaltijd op tafel en sommigen zijn zelfs helemaal alleen. Op Save the Children’s Foute Kersttruiendag trekken duizenden mensen hun foute kersttrui aan om een heldendaad te verrichten voor kinderen in nood. Met de opbrengst herenigen we kinderen die alleen zijn met hun familie en zorgen we voor maaltijden, warme kleding en onderdak. Want met Kerst hoort niemand met een hongerige maag naar bed te gaan, alleen te zijn of het koud te hebben.

Ellen Tournier

Ellen

Communicatiemanager

Meer weten over dit onderwerp?
Neem dan contact op met Ellen

Neem contact op met Ellen

Ontvang de nieuwste blogs in je inbox.

Ik heb kennisgenomen van het privacybeleid *
Volg ons ook op: