Een sprong in het diepe, een nieuwe uitdaging, daar zeg ik geen nee tegen. Ik heb vanaf mijn 17e verschillende bijbaantjes in de horeca gehad waar ik het gezellige contact met gasten erg leuk vond en het prettig vond om in de drukte een succesvolle dag neer te kunnen zetten. Ik merkte overal waar ik aan de slag ging wel één ding: ik wilde meer. Ik kon mij altijd goed verwoorden en ik kreeg van mensen te horen dat ze mijn uitstraling toegankelijk en vriendelijk vonden. In combinatie met een vader die een voorliefde voor ondernemen heeft, was het voor de mensen om mij heen geen verrassing dat ik me interesseerde in het bedrijfsleven.

Zoekt en gij zult vinden (uiteindelijk)

Ik vind nu, een paar jaar na het behalen van mijn vwo-diploma, steeds meer mijn draai nadat ik eerst geen idee had wat ik later wilde doen en wat ik leuk vond. Bij mijn huidige studie communicatiewetenschap kom ik daar steeds dichterbij en leer ik ook veel over mezelf. Dat ik op hetzelfde moment de kans kreeg om me bij Wemessage verder te ontwikkelen op het gebied van online marketing, is voor mij nog meer een bevestiging dat dit het juiste pad is voor mij. Dat ik hier de praktijk mag leren kennen is een unieke kans die je bij een studie vaak niet krijgt.

Communicatie en klanten

Iets waar ik wel al vrij snel achter kwam, was dat mijn doel voor de toekomst een baan zou zijn die ik leuk vond. Gaandeweg kwam ik erachter dat ik me ook schriftelijk goed kon uitdrukken. Schrijven was iets wat ik leuk vond en daar ben je als junior online marketeer veel mee bezig, zeker in het begin bij het schrijven van landingspagina’s. Een van de leuke kanten van Wemessage is de verscheidenheid aan klanten. De ene dag schrijf je over bruidsboeketten en de andere dag over de autowasstraat. De variatie in vraag en aanbod maakt dat het nooit saai is. Het contact met klanten en public relations is ook iets wat mij interesseert, misschien niet geheel onverwacht gezien mijn studie. De communicatie tussen het bedrijf en haar klanten is een aanzienlijke factor als het aankomt op het succes van een product of dienst.

Lieve collega’s

Een nieuwe baan is natuurlijk altijd spannend en met het team moet het ook klikken. Gelukkig heb ik lieve collega’s die altijd bereid zijn om een kopje koffie voor je mee te nemen uit de Eerlijk koffie koffiecorner. En met mijn horeca-ervaring kan ik in ruil een lekkere cappuccino voor hen maken! Je kan bij iedereen terecht met vragen en we helpen elkaar graag. Een nieuwe baan waar ik me welkom voel! + ik heb al een favoriete collega… Nano 🦊!! Een kantoorhond, I mean?! 🧡

Contact

Benieuwd geworden naar wat wij allemaal voor je kunnen betekenen bij Wemessage? Duik in onze cases om een indruk te krijgen van onze skills. Neem contact op en wellicht hebben we binnenkort een (H)Eerlijk(e) cappuccino voor je klaar staan!

Ontvang de nieuwste blogs in je inbox.

Ik heb kennisgenomen van het privacybeleid *
Volg ons ook op: