Een kennismakingsblog schrijven om mezelf als nieuwe werknemer van Wemessage te introduceren? Tuurlijk doe ik dat! Ik vertel je graag wat meer over mezelf en hoop ook jou beter te leren kennen. Bij Wemessage ben je altijd welkom voor een (h)eerlijk kopje koffie! 😌

Een nieuwe stap

Sinds mijn 15e ben ik werkzaam geweest in de horeca- en evenementenbranche. Al vanaf de middelbare school wist ik dat ik in deze branche wilde werken. Een veelzijdige, afwisselende branche waar de gast centraal staat. Na een aantal horecabaantjes gehad te hebben, besloot ik mij in te schrijven voor de opleiding International Hospitality Management, oftewel de Hogere Hotelschool. Een erg leuke en brede opleiding!

Ik heb de kans gekregen om een halfjaar in Bali en Thailand te mogen studeren. Een leuke en leerzame tijd die ik nooit zal vergeten! De laatste fase van mijn opleiding bestond uit een stage van tien maanden bij een evenementenlocatie. Hierna mocht ik bij dit mooie bedrijf de sales oppakken. Hier heb ik veel mogen leren en veel gave evenementen mogen organiseren. Daarnaast heb ik een erg leuke en leerzame tijd met mijn collega’s gehad! Je zou kunnen denken: waarom dan een nieuwe stap maken in een andere richting? De reden voor een nieuwe uitdaging lees je hieronder.

Waarom een carrièreswitch?

De reden dat ik een carrièreswitch heb gemaakt is vrij simpel. Ik wil mijzelf altijd zo goed mogelijk blijven ontwikkelen en ontdekken waar mijn talent en interesses liggen. Door te blijven hangen in de evenementenbranche zal ik er nooit achter kunnen komen of een andere tak welllicht iets voor mij is. Ik ben nog jong en kan nu gemakkelijk een switch maken om te kijken wat ik nog meer leuk vind om te doen. Zo ben ik bij Wemessage aan de slag gegaan! Een unieke kans om mijzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen in een branche waarover ik eigenlijk nog niet zoveel weet. Een bedrijf dat echt in de medewerkers investeert en zelf ook groeiende is. Wemessage biedt mij de vrijheid om te kunnen groeien en staat open voor kansen.

Meelopen in het marketingtraject

De aankomende maanden ga ik meelopen in het marketingtraject, waarbij ik alle facetten in de praktijk mag brengen. Ik zie dit als een vervolgstuk van mijn studie. Ik heb de vrijheid om te kunnen groeien en te ontdekken wat ik leuk vind om te doen. Ik heb in de eerste maand kennisgemaakt met het bedrijf, mijn collega’s en de klanten. Geen nepcases om in het begin mee te oefenen, nee… Je mag meteen voor de klanten van Wemessage aan de slag! Je wordt gelijk meegenomen in het proces, hoe leuk is dat! Ik mag dan ook verschillende landingspagina’s schrijven voor diverse klanten. Op dit moment ben ik zelfs alweer bezig met het schrijven van websiteteksten voor een nieuwe klant. Erg leuk en leerzaam om te zien wat hier allemaal bij komt kijken. Elke dag leer ik weer nieuwe dingen! Tijdens dit traject zal ik erachter komen wat ik wel en niet leuk vind om te doen. Waar krijg ik nou echt positieve energie van? Ik kijk ontzettend uit naar de komende tijd om mijn collega’s nóg beter te leren kennen en alle facetten binnen de online marketing te begrijpen en toe te kunnen passen.

Waar krijg ik nou energie van?

De afwisseling, met en voor mensen werken en de reuring die het bedrijf met zich meebrengt is wat mij altijd erg aanspreekt. Ik hou van hard werken, wil altijd het beste uit mezelf halen en streef dan ook naar het beste resultaat. Naast het harde werken hou ik van een grapje hier en daar. Dit zorgt voor een goede band onderling met collega’s. Daarnaast draagt dit bij aan een prettige werksfeer. Dit vind ik dan ook erg belangrijk. Bij Wemessage zit dit gelukkig allemaal goed! 😉

Leuk kennisgemaakt te hebben!

Ik ben nu ruim een maand werkzaam voor Wemessage en voel me al helemaal ‘thuis’. Ontzettend leuke collega’s, relaxt sfeertje en leerzame en interessante taken die ik mag uitvoeren. Kunnen wij op het gebied van online marketing iets voor jouw bedrijf betekenen? Ik hoor het graag! Ik kijk er naar uit om jou persoonlijk te ontmoeten zodat we onder het genot van een (h)eerlijk kop koffie bij kunnen kletsen! Zie ik je gauw? 😊

Wij helpen je verder

Neem contact op

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Ontvang de nieuwste blogs in je inbox

  Inschrijven voor nieuwsbrief

  Volg ons ook op: