Vijf dagen na mijn bachelordiploma-uitreiking begon ik aan mijn baan als junior online marketeer bij Wemessage. Wat een geluk dat ik direct in zo’n warm bad terecht ben gekomen. Werken in een leuk en professioneel bedrijf met geweldige, creatieve mensen is een feestje! Ik ben begonnen met het schrijven van SEO-teksten en houd me daarnaast bezig met social media. Hierin kan ik mijn creatieve ei kwijt en ik vind het geweldig om klanten te mogen helpen om online te shinen en een sterk brand te ontwikkelen. Als nieuwe medewerker is mij traditiegetrouw gevraagd om een blog te schrijven. Een kans om me voor te stellen aan onze klanten: die grijp ik natuurlijk met beide handen aan.

Waarom ik warm loop voor online marketing

Ik heb Tourism Management gestudeerd met een minor in Digital Marketing. Al tijdens deze minor merkte ik dat Digital Marketing helemaal mijn ding is en dat ik na mijn afstuderen in deze richting zou willen werken. Wat is er nou leuker dan een doelgroep te verleiden om op die leuke foto te klikken, ervoor te zorgen dat een bedrijf of merk op social media in de schijnwerpers staat of om de online vindbaarheid van een bedrijf in de zoekmachines te verhogen? Ook vind ik het een groot voordeel dat deze branche lekker dynamisch is; je moet op de hoogte blijven van de laatste trends en technologieën. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en ik hou ervan mezelf te blijven ontwikkelen. Natuurlijk moet ik nog veel leren, maar gelukkig krijg ik bij Wemessage volop de ruimte om te ontdekken, te groeien en mij te specialiseren op het gebied van marketing en communicatie.

Omdat ik erg geïnteresseerd ben in de psychologische aspecten van marketing en de kracht van taal, heb ik me verdiept in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Ik heb zowel de NLP-practitioneropleiding als de masteropleiding gevolgd. Hierdoor kan ik succesvolle strategieën van NLP integreren in marketing.

Naast mijn passie voor online marketing houd ik me bezig met lezen, yoga, koken, reizen en pianospelen. En met mijn hond Roxy niet te vergeten! Als ware hondenliefhebber ben ik natuurlijk ook erg blij met onze kantoorhond Nano.

Wat ik voor jou kan betekenen

Ik help jouw bedrijf online goed zichtbaar te zijn, zodat jij je doelgroep succesvol kunt bereiken en jij je door middel van je unieke stem van de concurrentie kunt onderscheiden. Dat alles door gebruik te maken van jouw social mediakanalen en een strategie die je zeker naar succes zal leiden. Dat is waarmee ik me bij Wemessage volop bezig ga houden!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn service en die van mijn collega’s? Klik dan eens verder door onze website. Hier vind je onze cases en andere blogs. Vanzelfsprekend vinden we het fijn als je contact met ons opneemt. Wij kijken ernaar uit om met jou onder het genot van een kopje koffie te bespreken hoe wij jouw bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen!

Ontvang de nieuwste blogs in je inbox.

Ik heb kennisgenomen van het privacybeleid *
Volg ons ook op: