Het is alweer een maand geleden dat ik mijn eerste werkdag had bij Wemessage. En het is echt voorbijgevlogen! Hoogste tijd dus voor een kennismakingsblog om mezelf voor te stellen.

Keuzes

Na het behalen van mijn havodiploma vond ik het erg lastig om een vervolgstudie te kiezen. Er is ontzettend veel keuze. Ik besloot om te gaan voor Commerciële Economie, omdat marketing/economie mij aanspreekt en de opleiding erg breed is. Hierdoor heb ik veel geleerd over verschillende onderdelen van sales en marketing. In juni 2022 heb ik dan ook mijn diploma voor de opleiding Commerciële Economie behaald. Toen kwam ik voor de volgende keuze te staan: wat wil ik nu? Nadat ik nog een tijdje bij mijn laatste stageadres en mijn bijbaan als verkoopadviseur ben blijven hangen, was het voor mij tijd voor de volgende stap. En daar kwam Wemessage op mijn pad!

Wat doe ik bij Wemessage?

Bij Wemessage ben ik gestart als junior online marketeer. Dit houdt in dat ik alles ga leren over de verschillende disciplines van online marketing, met als doel uit te groeien tot specialist in een van de disciplines. In de opleiding Commerciële Economie heb ik de basis al deels geleerd, maar ik kijk er erg naar uit om mij nog meer te verdiepen in de online marketing. In de eerste weken heb ik dan ook al direct verschillende werkzaamheden voor verschillende klanten mogen uitvoeren, zoals het schrijven van landingspagina’s en SEO-optimalisatie. Superleuk om direct bezig te mogen zijn voor de klant!

Waarom een traineeship?

Ik heb nog weinig ervaring in de online marketing. Een traineeship is daarom de perfecte start voor mijn carrière. Tijdens de eerste maanden bij Wemessage krijg ik naast de werkzaamheden genoeg ruimte om mijzelf verder te ontwikkelen. Zo kan ik erachter komen welke discipline mij het meest interesseert. Dit is voor mij ideaal, omdat ik nog niet weet waar ik de meeste energie uit haal. Ik krijg bij Wemessage dus echt de kans om mij helemaal te ontplooien tot ervaren marketeer. Met vol goede moed kijk ik dan ook uit naar de komende periode.

Sfeer

Nu ik alweer een maand aan het werk ben voor Wemessage, kan ik met zekerheid zeggen dat ik mij hier helemaal op mijn plek voel. Dat gevoel had ik al direct de eerste week. Alle collega’s hebben mij een warm welkom gegeven en ik merkte al meteen dat er naast het harde werken ook genoeg ruimte is voor gezelligheid en een lolletje. Voor mij dé formule voor een fijne werkplek!

Wemessage helpt je graag

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan gerust onze cases om ideeën te krijgen over de mogelijkheden. Daarnaast staan we altijd open voor een persoonlijk gesprek, neem daarvoor gerust contact met ons op.

Wemessage Milou

Milou

SEO Specialist

Meer weten over dit onderwerp?
Neem dan contact op met Milou

Neem contact op met Milou
Wij helpen je verder

Neem contact op

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Ontvang de nieuwste blogs in je inbox

  Inschrijven voor nieuwsbrief

  Volg ons ook op: