De vakantieperiode is voorbij en inmiddels zit iedereen weer volop in de werkmodus. Tijd dus voor een reality check en een belangrijke vraag: is jouw online marketing nog wel up-to-date? Met online marketing til jij je bedrijf namelijk naar the next level. Een online marketing check is daarom zeker de moeite waard. Werp dus eens een kritische blik op de onderstaande punten.

Maximale scores met SEO en SEA

Hoe scoor jij op Google? Zie je ruimte voor verbetering, ga dan voor zoekmachine-optimalisatie (SEO) en zoekmachine-advertising (SEA). Door slim in te spelen op de zoekmachines, haal jij relevante bezoekers binnen. Om goed te blijven scoren, is het belangrijk om te blijven optimaliseren.

Sterke content

Klant is koning, zorg daarom dat bezoekers van jouw website precies vinden wat ze zoeken. Dat doe je natuurlijk met goede content. Is jouw website volledig voorzien van goede content? Met het gebruik van de juiste zoekwoorden en sterke inhoud sta jij hoog in de zoekmachines en weet iedereen jou te vinden. Naast het schrijven van teksten is het gebruik van een contentkalender de perfecte hulptool. Zo blijf je consistent met plaatsingen en weet je precies wat online komt.

Bereik je doelgroep met social media

Een kleine throwback naar onze eerdere blog: vergoot je bereik met social media. Je kunt in deze moderne tijd niet meer om social media heen. Je kunt het dus maar beter goed inzetten! De hamvraag daarbij is: hoe zet jij social media in? Door je bereik te vergroten en advertenties slim in te zetten, groeit je bezoekersaantal binnen no time.

Aantrekkelijke designs voor de bezoeker

Verleid bezoekers naar jouw website met een aantrekkelijke bannerset. Zijn die bezoekers eenmaal op jouw website, dan is het tijd voor de optimale customer journey. Gebruik hiervoor een design dat uitblinkt en uitnodigt op jouw website te blijven. The next step is je bezoeker optimaal te begeleiden door jouw website. Doe dit met een overzichtelijk design dat naadloos aansluit op jouw product of dienst.

Onze designer gaat voor jou naar de tekentafel, onze SEO/SEA- expert zoekt alle ins and outs van de zoekmachines voor je uit en ook onze contentspecialisten kruipen direct achter het toetsenbord voor de beste content. Het Wemessage-team staat paraat om jouw online marketing helemaal compleet te maken. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ontvang de nieuwste blogs in je inbox

Inschrijven voor nieuwsbrief

Volg ons ook op: