4EF

4

WE Wemessage Logo Fan

4EF.nl

Beter een goede buur, dan een verre vriend. Dat gaat in dit geval zeker op! Wemessage en 4EF (4 Efficiency Services B.V.) zijn namelijk praktisch buren van elkaar. Een thuiswedstrijd dus! Als efficiency in je naam zit wil je dit natuurlijk in al je werkzaamheden eer aan doen, maar zeker ook op je website en in je huisstijl. Dat werd onze uitdaging en die pakten we met beide handen aan. Op het resultaat zijn we meer dan trots.

Bekijk de website!
Overzicht pagina 4EF

Kleur bekennen

Kleur was van belang om meer overzichtelijkheid te creëren. Waar felgroen eerst een prominente rol had in de uitingen van 4EF is dit nu een accentkleur geworden. Rustgevend donkerblauw speelt nu de hoofdrol, waar nodig ondersteund door accenten van frisgroen en pakkend oranje. Een consequent gebruik van typografie draagt ook flink bij aan de overzichtelijkheid van je uitingen. Weg met al die verschillende lettertypes dus. Wij hebben het teruggebracht tot twee goed leesbare lettertypes.

Overzichtelijk

Met alleen de juiste kleuren en lettertypes waren we er natuurlijk nog niet. Op de oude website van 4EF was de indeling onoverzichtelijk en ontbrak het een en ander aan informatie. Nu is er een duidelijke menu-indeling gemaakt, zodat elke bezoeker gemakkelijk en snel kan navigeren. En vind je als bezoeker onverhoopt niet wat je zoekt, dan biedt de website meer dan voldoende mogelijkheden om op een laagdrempelige manier contact op te nemen.

Overzicht pagina 4EF op iPad

Persoonlijk

De website moest niet alleen overzichtelijker worden, hij moest ook een persoonlijk tintje krijgen. Het is niet langer een opsomming van wat 4EF allemaal kan en doet (en ja, dat is veel). Hun klanten komen nu bijvoorbeeld aan het woord in de succesverhalen. Zij vertellen over hun ervaringen met 4EF. Op die manier geven ze hun potentiële klanten een nog beter beeld van de mogelijkheden. Ook de mensen achter 4EF komen aan bod. In de tijdlijn op de pagina ‘Over ons’ worden alle medewerkers geïntroduceerd.

Succesverhaal 4EF

The story continues…

We kunnen wel concluderen dat er een mooie website en huisstijl gerealiseerd zijn. Daar houdt onze samenwerking met 4EF gelukkig niet op. Sterker nog: dit is pas het begin. Wij gaan op maandelijkse basis online marketingwerkzaamheden uitvoeren voor 4EF, zodat alle bedrijven in hun zoektocht naar passende software bij hen uitkomen. Zo is er straks geen bedrijf meer te vinden dat niet met de perfecte maatwerk software van 4EF werkt!

Terug naar overzicht Edel Grass