Klantvraag

4EF

Beter een goede buur dan een verre vriend. Dat gaat in dit geval zeker op! Wemessage en 4EF (4 Efficiency Services B.V.) zijn namelijk praktisch buren van elkaar. Een thuiswedstrijd voor beide partijen dus! 4EF is een consultancy die zich focust op het verbeteren van de processen tussen mens, IT en machine. Aan de hand van consultancy maken ze inzichtelijk waar kansen liggen om processen te verbeteren of groei te realiseren. Als efficiency in je naam zit, wil je dit natuurlijk in al je werkzaamheden eer aan doen, maar zeker ook op je website en in je huisstijl. Dat is waar wij in beeld kwamen. Het bouwen van de nieuwe website in de destijds nieuwe huisstijl werd onze uitdaging. Een uitdaging die wij met twee handen hebben aangepakt.

Opdrachtgever 4EF
Diensten Contentmarketing
Landingspagina
Logo & huisstijl
On-page SEO
Search Engine Advertising
Webdesign
Webdevelopment
Zoekwoordenonderzoek
Website Bekijk de website
Web Screen Kopiëren Web Screen 2 Web Screen 3 Web Screen 4
Onze oplossing

Kleur en overzicht

Voor het bouwen van de nieuwe website lag de focus op verschillende onderdelen. Allereerst was het aanbrengen van de juiste kleur van belang om overzicht te creëren. Waar in de oude huisstijl felgroen een zeer prominente rol had, is dit in de nieuwe huisstijl rustgevend donkerblauw geworden. De strakke typografie van de website draagt ook bij aan de overzichtelijkheid. Met alleen het aanpassen van de kleuren en lettertypen ben je er natuurlijk nog niet. De oude website van 4EF had een onoverzichtelijke indeling en er ontbrak informatie. Aan de hand van een strakke en duidelijke menu-indeling kan elke bezoeker op de nieuwe website eenvoudig en snel zijn weg vinden. Verder was het zaak om de website een persoonlijk tintje te geven. Daarom staan er nu succesverhalen op de website van de klanten van 4EF. Dit geeft potentiële klanten een beeld van wat 4EF voor hen kan betekenen. Uiteraard is het ook belangrijk om de mensen achter 4EF aandacht te geven. Daarom hebben we aan de hand van een mooie over ons-pagina ook alle medewerkers in het zonnetje gezet. Want de grootste kracht van 4EF? Dat zijn hun mensen.

Side Mockups
Side Mockups Historie
Duurzame groei

Betere vindbaarheid

Nu de nieuwe website van 4EF online staat, is het zaak om de doelgroep erheen te krijgen. Hiervoor voeren wij maandelijks SEO-werkzaamheden uit. Door het schrijven van relevante landingspagina’s waar voldoende zoekvolume op zit, verschijnt de website van 4EF op de juiste momenten bij de doelgroep. Dit maakt de kans groter op vervolgacties en conversies.

Niet alleen met het verbeteren van de organische vindbaarheid helpen wij 4EF. Want naast SEO maken wij ook Google Advertising-campagnes (SEA) voor 4EF. Door het creëren van verschillende campagnes gericht op de zoektermen van de doelgroep, verschijnt het bedrijf ook met betaalde advertenties op het juiste moment bij de doelgroep. Dit zorgt ervoor dat 4EF naast een sterke organische vindbaarheid ook met advertenties sterk aanwezig is.

Hoger in de rankings

Domein­autoriteit vergroten

Om de laatste slag te slaan in de zoekresultaten, houden wij ons ook bezig met linkbuilding. Linkbuilding vergroot de domeinautoriteit van een website, doordat er externe links naar jouw website verwijzen. Door ervoor te zorgen dat deze links een hoge domeinwaarde hebben, zal ook de domeinwaarde van je eigen website stijgen. Hierdoor geeft Google jouw website eerder voorkeur in de zoekresultaten. Met linkbuilding zet je de laatste stap van een top 10- naar een top 3-notering.

Ook hulp nodig? Neem contact op Arrow right
Side Mockups 3
Resultaat

Mooie stijging

De nieuwe website en de maandelijkse werkzaamheden blijken niet voor niks. Op het moment heeft 4EF een mooie stijging in het aantal websitebezoekers van meer dan 200%. Daarnaast was het op de oude website ook niet mogelijk voor de doelgroep om over te gaan tot conversies. Nu we dit mogelijk hebben gemaakt, weet 4EF ook via hun website meer opdrachten binnen te halen.

+380%

Websitebezoekers

+840%

Conversies

+10k

Bezoekers per jaar

Ads Web Kopiëren
Onze Messengers

Zij weten alles over deze case.

Serkan Gozmen

Serkan

Eigenaar Wemessage/ Accountmanager

Alpay Akkus

Alpay

Online marketeer

Marleen Klein Koerkamp

Marleen

Senior contentspecialist

Engin Akkus

Engin

Vormgever