De Belgische Keizer

B

WE Wemessage Logo Fan

Café-restaurant.

De Belgische Keizer is een café-restaurant in het centrum van Zwolle. Voor een heerlijke lunch, diner en borrel ben je hier aan het juiste adres. Het café onderscheidt zich door het brede aanbod van Belgische speciaalbieren. Kletsen & Proeven valt onder dezelfde restauranteigenaar. Bij restaurant Kletsen & Proeven kan je voor een leuke prijs in een sfeervolle omgeving heerlijk dineren.

Bekijk de website
De Belgische Keizer | Wemessage Case

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversies0%

Mobile first.

Uit onderzoek is gebleken dat 60% van de bezoekers de website benaderen via een mobiel apparaat. Het aantal mobiele zoekopdrachten is inmiddels de desktop ruim voorbij, daarom is het design vanuit mobiel oogpunt gemaakt. De uitstraling van beide websites sluit volledig aan bij de unieke identiteit van beide restaurants. Door remarketing in te zetten worden de bezoekers herinnerd aan hun bezoek aan de website.

De Belgische Keizer Mobiele website Wemessage

Meer reserveringen via de website.

Uit vooronderzoek bleek dat beide websites veel bezoekers hadden, alleen werden deze niet omgezet in klanten. De uitdaging is om meer conversies via de website te genereren. Aan ons de taak om een website te bouwen die de aandacht van de bezoeker vasthoudt. Daarnaast hebben de websites een responsive design, waardoor de content en layout op elk apparaat makkelijk en overzichtelijk worden weergegeven. Met het oog op conversie, zijn in beide websites duidelijke call-to-actions verwerkt. Door doelen in te stellen zijn vanaf heden deze conversies meetbaar. Door een doelgerichte Adwords campagne komen meer relevante bezoekers naar de websites.

Nieuwe website De Belgische Keizer Zwolle Wemessage
Terug naar overzicht