Klantvraag

Berkleba

Berkleba is een ster in duurzaam verbinden. Verbinden met lijmen en tapes welteverstaan. Het vanuit Nijmegen opererende bedrijf is opgericht in 1989 en wordt momenteel vol enthousiasme gerund door het echtpaar Matthi en Hanita Rietrae. Wat Berkleba zo uniek maakt, is dat zij tapes en lijmen onder één dak onderbrengen. Berkleba mag zichzelf daarom ook met recht een lijmspecialist noemen. Toen wij met Berkleba in contact kwamen, was er al snel een goede klik. Waarom? Omdat Berkleba net als Wemessage altijd op zoek is naar de beste oplossing voor onze klanten. Hierom gaf Berkleba ons ook het vertrouwen om voor hen de uitstraling van de nieuwe website te creëren en de marketing uit handen te nemen. Vertrouwen dat wij zeker willen uitbetalen!

Opdrachtgever Berkleba
Diensten Conceptontwikkeling
Contentmarketing
Landingspagina
Linkbuilding
LinkedIn Advertising
On-page SEO
Search Engine Advertising
Webdesign
Webdevelopment
Zoekwoordenonderzoek
Website Bekijk de website
Berkleba website Berkleba website Berkleba website Berkleba website
Onze oplossing

Website

Bij het bouwen van de website was het belangrijk dat bezoekers naast alle producten, ook veel informatie konden vinden over tapes en lijmen. Berkleba wilde hun kennis over tapes en lijmen delen met de doelgroep. Om deze reden is er een kenniscentrum opgericht waarin Berkleba al hun kennis ter beschikking stelt voor hun klanten. Dit onder het mom ‘wie niet kan delen, zal nooit vermenigvuldigen’. De ambitie van Berkleba is dan ook om het meest toonaangevende online platform op het gebied van lijmen en tapes te worden.

Het is ook belangrijk dat bezoekers eenvoudig en snel het juiste product kunnen vinden. Hierom hebben wij naast een zoekfunctie ook een productselector aangebracht. Aan de hand van de productselector kun je heel simpel aanvinken wat je wilt gaan doen (bijvoorbeeld monteren). Vervolgens verschijnt er een overzicht van producten die je hierbij kunt gebruiken. Zo krijg je snel en gemakkelijk een overzicht van geschikte producten voor jouw project. Het DNA van Berkleba komt ook goed naar voren op de website. Zo wordt direct op de homepage weergegeven wat voor bedrijf Berkleba is en waar ze voor staan. Daarnaast hebben we een pagina vol met cases gemaakt, waar zowel klanten als partners van Berkleba aan het woord komen. Zo krijgen potentiële klanten gelijk een goed beeld van Berkleba.

Berkleba website
Berkleba website
Organische vindbaarheid

SEO & SEA

Na het bouwen en online zetten van de website, is het zaak om producten aan de man te brengen. Door het schrijven van relevante landingspagina’s gericht op de zoektermen die de doelgroep gebruikt, trekken we bezoekers naar de website. Aan de hand van een grondig zoekwoordonderzoek hebben we deze zoektermen in beeld gebracht en zijn we hier teksten voor gaan schrijven. Relevante content zorgt er namelijk voor dat je bezoekers vinden wat ze zoeken, dat de kans groter is dat ze langer op je website blijven en dat ze vervolgens een vervolgactie uitvoeren.

Waar SEO voornamelijk gericht is op het verbeteren van de vindbaarheid op de lange termijn, helpen wij Berkleba ook om op de korte termijn vindbaar te zijn binnen Google. Aan de hand van betaalde advertenties gericht op de zoektermen van de doelgroep zijn we in staat om ook op de korte termijn bezoekers naar de website te trekken en conversies te realiseren.

Autoriteit

Social media & linkbuilding

Als bedrijf wil Berkleba ook op LinkedIn professioneel en sterk aanwezig zijn. Om dit te realiseren, hebben ze ervoor gekozen om dit ook bij ons uit te besteden. Wij schrijven en posten voor Berkleba op het bedrijfsaccount, zodat ze ook hier met de juiste content en op het juiste moment in contact komen met de doelgroep. Dit helpt Berkleba bij het vergroten van hun naamsbekendheid en creëert nog meer interactie met de doelgroep.

Een belangrijk onderdeel voor het verbeteren van de organische vindbaarheid van je website, is het verhogen van de domeinautoriteit. Dit doen we aan de hand van linkbuilding. Door externe links te vergaren van andere websites naar jouw website, creëer je meer waarde voor je eigen website. Het is wel van belang dat de websites waarvan de links komen, zelf een hoge domeinautoriteit hebben. Google hecht namelijk veel waarde aan het verkrijgen van externe links met een hoge domeinwaarde. Door de domeinautoriteit van je website te verhogen, zal Google je websitepagina’s eerder weergeven in de zoekresultaten. Aan de hand van linkbuilding verhoogt Berkleba de domeinautoriteit van de website en kunnen ze zich onderscheiden van de concurrentie.

Wij gaan ook graag voor jou aan de slag! Arrow right
Berkleba website
Resultaat

Keep on growing!

De nieuwe website in combinatie met de marketingactiviteiten die wij maandelijks voor Berkleba uitvoeren, werpen zeker hun vruchten af. Naast een stijging van het aantal bezoekers, is ook het aantal conversies tussen 2020 en 2021 gestegen met maar liefst 202%. Op het gebied van de domeinautoriteit heeft de website ook een groei doorgemaakt. Aan de hand van relevante landingspagina’s en slimme linkbuilding is de domeinautoriteit binnen 7 maanden gestegen met 70%. Resultaten om trots op te zijn!

40%

Meer omzet

202%

Meer conversies

70%

Groei domeinautoriteit

Berkleba website
Onze Messengers

Zij weten alles over deze case.

Serkan Gozmen

Serkan

Eigenaar Wemessage/ Accountmanager

Marleen Klein Koerkamp

Marleen

Senior contentspecialist

Engin Akkus

Engin

Vormgever

Alpay Akkus

Alpay

Online marketeer