Klantvraag

Brandsøn

Brandsøn is een luxe restaurant in het hartje van Maastricht. Een warm en gezellig restaurant waar je terecht kunt voor een absolute smaaksensatie. Bij Brandsøn ben je in staat het leven te proeven en vieren, iets wat wordt bevestigd door alle gasten die hier voorgingen. Maar goed koken en smaaksensaties zijn natuurlijk niet de specialiteiten van Wemessage. Het was onze taak om het restaurant online met een nieuwe website aan de man te brengen, met als doel om de websitebezoekers zodanig te stimuleren dat ze daarna fysiek bij het restaurant langsgaan om te genieten van de gerechten van Brandsøn.

Opdrachtgever Brandsøn
Diensten Contentmarketing
Google Analytics
Hosting & support
Landingspagina
Local SEO
On-page SEO
Technische SEO
Webdesign
Webdevelopment
Wedash
Zoekwoordenonderzoek
Website Bekijk de website
Brandsøn website Brandsøn website Brandsøn website Brandsøn website Brandsøn website
Onze oplossing

Persoonlijke website

Brandsøn is zeker niet je alledaagse restaurant. Het restaurant straalt namelijk warmte en luxe uit. Het is daarom belangrijk dat de website dit ook uitdraagt. Hierom zijn we druk bezig geweest met het bouwen van een full-responsive website waarbij het nodige maatwerk kwam kijken. Bij de bouw lag de focus ook op het creëren van een donkere huisstijl, dit komt namelijk overeen het interieur van het restaurant. Daarnaast stralen deze donkere kleuren ook warmte en luxe uit, een combinatie die perfect past bij Brandsøn. Uiteraard kunnen de heerlijke gerechten van Brandsøn ook niet ontbreken op de website. Hierom hebben onze specialisten ervoor gezorgd dat er passend beeldmateriaal van het menu op de website staat. Hierdoor krijg je al trek en loopt het water je in de mond als je de website bekijkt.

Brandsøn website
Brandsøn cadeaubonpagina
Duurzame groei

SEO

Het gebruik van verse ingrediënten is voor elk goed restaurant een must. In plaats van gerechten kant en klaar in te kopen, maken echt goede restaurant alles in eigen keuken. Het zelf maken van alle ingrediënten kun je vergelijken met het organisch aantrekken van verkeer naar je website. Door op je website relevante teksten en content te plaatsen, ben je als bedrijf in staat om organisch verkeer naar je website te trekken. Doordat de content die je maakt aansluit op de zoektermen, wensen en behoeften van je doelgroep, is de kans groter dat zij op jouw link zullen klikken. Hierbij helpen wij Brandsøn. Door in kaart te brengen wat de relevante en belangrijke zoektermen van de doelgroep zijn, kunnen we de content en teksten hierop aanpassen. Hiermee trekken we meer verkeer naar de website die daarna een reservering zullen plaatsen.

Resultaat

Let's grow together

Ondanks de impact van corona op de gehele horecasector, wist Brandsøn in 2021 bijna elke maand een groei te halen in het aantal websitebezoekers. Zo steeg het aantal websitebezoekers tussen januari en mei met 240% en was de groei in oktober in vergelijking met januari maar liefst gestegen met 450%. Daarnaast werden er in het laatste kwartaal van 2021 maar liefst 900% meer conversies gerealiseerd dan in het eerste kwartaal van 2021. Natuurlijk is 2021 een uitzonderlijk jaar, maar toch zijn dit resultaten om trots op te zijn!

450%

Meer websitebezoekers

900%

Meer conversies

100%

Doorzettingsvermogen

Brandsøn website uitgelicht
Onze Messengers

Zij weten alles over deze case.

Marleen Klein Koerkamp

Marleen

Senior contentspecialist

Alpay Akkus

Alpay

Online marketeer

Engin Akkus

Engin

Vormgever

Naberd Zendi

Naberd

Back-end developer