Brandsøn!

B

WE Wemessage Logo Fan

Brandsøn restaurant

Brandsøn, een luxe restaurant in het hartje van Maastricht. Het is er gezellig, warm en aangenaam en daarnaast is het eten een absolute smaaksensatie. Bij Brandsøn vier en proef je het leven. De gasten die er zijn geweest, weten dit al. Maar aan ons was het de taak om nieuwe gasten kennis te laten maken met deze mythische plek. Middels een nieuwe persoonlijke website met de focus op beeld én tekst, is Wemessage voor Brandsøn aan de slag gegaan.

Bekijk de website!
Brandson-case

Persoonlijke website

Brandsøn is niet zomaar een restaurant. Het straalt luxe en warmte tegelijkertijd uit. Daarom was het van essentieel belang dat dit ook terug te zien zou zijn op de website. Onze IT-specialisten hebben een full-responsive website gebouwd, waarvoor het nodige maatwerk is verricht. De focus is gelegd op een donkere huisstijl. Deze kleuren stralen luxe en warmte uit en het is een stijl die uitstekend past bij restaurant Brandsøn. Gezien de heerlijke en prachtige gerechten, mochten afbeeldingen zeker niet ontbreken. Onze specialisten hebben de pagina’s voorzien van passend beeldmateriaal. Dit zorgt niet alleen voor een kleine sfeerimpressie, maar laat ook het water je mond inlopen bij het zien van de website.

persoonlijke-website-brandson

Betere vindbaarheid

Bij het restaurant Brandsøn kun je niet alleen terecht voor een heerlijk diner. Ze staan ook voor je klaar wanneer je op zoek bent naar een fijne plek voor een lunch of een zakelijke gelegenheid. Er lagen veel organische kansen om Brandsøn zowel op de kaart te zetten bij privégezelschappen als bij de zakelijke doelgroep. De teksten van onze contentspecialisten zorgen ervoor dat alle diensten nu goed weergegeven worden op de website. Daarnaast schrijven onze specialisten iedere maand diverse SEO-pagina’s. Deze pagina’s leiden tot een betere vindbaarheid en daarmee hopelijk ook tot heel veel nieuwe gasten die het leven kunnen vieren bij Brandsøn!

mockup-brandson-case
Terug naar overzicht Van Lankveld Interieurbouw