Klantvraag

Dijkoraad

Elk succesverhaal begint met een goed ontwerp: doordacht, slim én realistisch. Dat is het motto van Dijkoraad, een ingenieursbureau uit Oldenzaal met verstand van installatietechniek en monumenten. Het bedrijf beschikt over een brede expertise en is altijd op de hoogte van de laatste innovatieve ontwikkelingen. Dijkoraad wil haar visie niet alleen uitdragen naar hun klanten, maar ook naar hun eigen medewerkers. Daarom schakelde het bedrijf Wemessage in om een unieke, innovatieve en maatwerk inspectie-applicatie te ontwikkelen. Met deze app werken de medewerkers nu op ieder moment doordacht, slim én realistisch!

Opdrachtgever Dijkoraad
Diensten Conceptontwikkeling
Webdesign
Webdevelopment
Website Bekijk de website
Web Screen 1 Web Screen 2 Web Screen 3 Web Screen 4 Web Screen 5
Onze oplossing

App-development

Het doel van inspectie-app was om de medewerkers van Dijkoraad zo efficiënt mogelijk te laten werken. Dijkoraad biedt verschillende diensten aan, waaronder het inspecteren van een (monumentaal) pand. Panden moeten aantoonbaar goed en veilig zijn. Om dit te waarborgen, is er altijd een onafhankelijk inspectie nodig die de veiligheid, kwaliteit en het energielabel van het pand kan controleren. Om dit goed en efficiënt te kunnen doen, is de inspectie-app ontwikkeld. De medewerkers doorlopen bij een inspectie het gehele pand om het te controleren op fouten of risicofactoren. Hierbij houden zij constant de inspectie-app bij de hand om hierop alle plattegronden te kunnen checken. Mochten ze iets tegenkomen wat een probleem kan zijn, kunnen zij dit snel en eenvoudig invoeren op de plattegrond in de app. Hierdoor zijn ze achteraf beter in staat om de risicoplekken van het pand terug te vinden. Zo kan er wanneer nodig sneller actie ondernomen worden om het pand te verbeteren.

Kun jij ook hulp gebruiken? Neem contact op Arrow right
Side Mockups Kopiëren
Resultaat

Easy to use

Bij het ontwikkelen van de inspectie-app stond ook de gebruiksvriendelijk hoog in het vaandel. Hierom heeft onze developer ervoor gezorgd dat de app niet alleen betrouwbaar en overzichtelijk is, maar ook erg simpel in gebruik. Medewerkers van Dijkoraad kunnen snel en eenvoudig fouten markeren, opmerkingen toevoegen en zelfs foto’s maken. Deze foto’s kunnen vervolgens worden toegevoegd aan het bestand als verduidelijking van de situatie of het probleem. Het is ook mogelijk om de plattegronden te delen, zodat alle werknemers op de hoogte zijn van de ontwikkelingen. Hierdoor kunnen er ook meerdere inspecteurs tegelijkertijd een pand doorlopen en hun bevindingen direct met elkaar delen. Met de inspectie-app zijn de inspecties van Dijkoraad dus sneller, gemakkelijker en efficiënter.

15+

Gebruikers

100%

Maatwerk

100%

Efficiënt

Web Desktop Mobiel Kopiëren
Onze Messengers

Zij weten alles over deze case.

Serkan Gozmen

Serkan

Eigenaar Wemessage/ Accountmanager

Naberd Zendi

Naberd

Back-end developer

Engin Akkus

Engin

Vormgever