Dijkoraad

D

WE Wemessage Logo Fan

De Dijkoraad inspectie-app

Elk succesverhaal begint met een goed ontwerp: doordacht, slim én realistisch. Dat is het motto van Dijkoraad, een ingenieursbureau uit Oldenzaal met verstand van installatietechniek en monumenten. Die visie wilde Dijkoraad niet alleen uitdragen naar hun klanten, maar ook naar hun eigen medewerkers. Daarom schakelde het bedrijf Wemessage in om een unieke, innovatieve en maatwerk inspectie-applicatie te ontwikkelen. Met deze app werken de medewerkers nu op ieder moment doordacht, slim én realistisch!

Mission

Jaar0

Downloads0+

Inspecties0+ p/m

Gegarandeerd succesverhaal

De inspectie-app is bedoeld om het werk van de Dijkoraad-werknemers zo efficiënt mogelijk te maken. Dijkoraad kan ingeschakeld worden voor verschillende diensten, waaronder het inspecteren van een (monumentaal) pand. Omdat panden aantoonbaar goed moeten zijn, is een onafhankelijke inspectie noodzakelijk om de veiligheid, de kwaliteit en het energielabel van vastgoed vast te kunnen stellen. Tijdens de inspecties die Dijkoraad aanbiedt, kunnen de werknemers nu gebruik maken van de overzichtelijke inspectie-app.

Het gemak van Dijkoraad

De medewerkers doorlopen zoals gebruikelijk het gehele pand om het vastgoed op fouten en risicofactoren te controleren. De inspectie-app houden ze bij de hand, waarop alle plattegronden van het betreffende pand te vinden zijn. Constateren ze ergens in het gebouw een kwaliteits- of veiligheidsissue, dan kunnen ze dit direct in de app aangeven op de plattegrond. Zo zijn de risicoplekken eenvoudig terug te vinden wanneer er concrete stappen worden ondernomen om het pand te optimaliseren.

Bedrijfsspecifieke applicatie

De inspectie-app van Dijkoraad is zeer uitgebreid opgezet. Onze developer heeft ervoor gezorgd dat de applicatie niet alleen betrouwbaar en overzichtelijk, maar ook zeer gebruiksvriendelijk is. Werknemers kunnen eenvoudig fouten markeren, opmerkingen toevoegen en zelfs foto’s maken en toevoegen aan het bestand ter verduidelijking. De (on)bewerkte plattegronden kunnen vervolgens met alle benodigde medewerkers gedeeld worden – het is dus ook mogelijk dat meerdere inspecteurs tegelijkertijd één pand doorlopen. De medewerkers van Dijkoraad kunnen nu van iedere inspectie een echt succesverhaal maken!

Terug naar overzicht Snickersshop Nederland