Edel Grass

E

WE Wemessage Logo Fan

Edelgrass.com

Het beste in anderen naar boven halen – dat is een gedeelde passie van Edel Grass en Wemessage. Wij proberen op onze beurt onze klanten altijd van hun beste kant te laten zien. Edel Grass tilt het niveau van wereldwijde sporters omhoog dankzij hun hoogwaardige kunstgras. Het gras is altijd groener aan de overkant? Niet voor Edel Grass!

Bekijk de website!
Edelgrass-website

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversies0%

Een grote speler

Edel Grass speelt al jaren op hoog niveau. Wereldwijd worden de veelzijdige kunstgrassystemen door amateur- en professionele clubs in gebruik genomen. Die internationale uitstraling moest ook doorgevoerd worden op de website. Daarom creëerden wij een volledig nieuwe site, in het Engels. De teksten werden aangeleverd en door onze contentspecialist gecontroleerd en waar nodig verbeterd. We hebben de website zo opgezet dat het in de toekomst ook mogelijk is om andere talen toe te voegen. Zo spreekt Edel Grass haar gehele doelgroep aan in haar eigen taal!

edelgrass-mobiel

Overzichtelijk design

De website van Edel Grass werd door onze designer eens flink onder de loep genomen. Wat kon er verbeterd worden? Allereerst was het belangrijk om overzicht te creëren. Edel Grass heeft talloze producten, ieder met zijn eigen voordelen en specificaties. Die moesten allemaal uitgelicht worden, maar er moest alles behalve chaos ontstaan. Dat is ons gelukt door de kunstgrasproducten op een overzichtelijke manier per sport en per categorie te tonen. De visuele ondersteuning geeft de bezoeker een duidelijk beeld van het product en kan verder klikken om nog meer speleigenschappen van het kunstgras te bekijken. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klant, is de website zeer uitgebreid, gedetailleerd én overzichtelijk geworden!

Rust en structuur in social media

Ook de social mediakanalen van Edel Grass werden goed geanalyseerd. Na goed overleg ontstond er een duidelijke strategie met een nieuw, rustig beeldformat. Minder tekst en meer eenvoud waren de key words voor het beeldmateriaal. Wij weten als geen ander dat ieder kanaal een andere aanpak vraagt – daarom maakten we per medium een contentkalender met bijpassende teksten. Door alle posts op geplande momenten te plaatsen, ontstaat er structuur en trekt Edel Grass meer engagement en nieuwe volgers aan. Wemessage blijft doorgaan met het uitvoeren van de social mediastrategie en is ook na de lancering van de website nauw betrokken bij de marketingwerkzaamheden voor Edel Grass. Zo blijven we samen scoren!

Edelgrass-social
Terug naar overzicht Eerlijk Koffie