Global Football Academy

WE Wemessage Logo Fan

Globalfootball-academy.com

Een multisite voor jonge voetbaltalenten van over de hele wereld. Zo luidde de opdracht die initiatiefnemer Lars Lambooij een paar maanden geleden bij ons neerlegde. Global Football Academy leidt spelers op tot succesvolle internationals. Jonge jongens die full focus op hun doel afgaan, die graag de daad bij het woord voegen en die altijd in beweging zijn. Hoe bereik je die? Met een sterke huisstijl en catchy visuals!

Bekijk de website
Website Global Football Academy Wemessage

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversies0%

Een huisstijl met internationale allure

Wie globalfootballacademy.com bezoekt kan kiezen uit drie destinations: Global Football Holland, Global Football London en Global Football Junior Academy. Een multisite, waarin elke destination zijn eigen onderliggende website heeft. Het design is bij alle drie gelijk. De huisstijl is compleet ontworpen vanuit het logo en heeft de internationale allure die Global Football Academy verdient. Voor een duidelijke communicatie – over het wie, wat, waar en waarom – was het belangrijk dat de Programmes een prominente plek kreeg. Dit hebben we gedaan door dit item vooraan te plaatsen in het hoofdmenu en in een uitgelicht blok op de homepage.

Nieuwe website Global Football Academy Wemessage 2

Zien en gezien worden!

…daar draait het allemaal om bij de jonge, talentvolle doelgroep die Global Football Academy aanspreekt. De boodschap moet in één oogopslag duidelijk zijn en het moet een website van nu zijn. De homepage begint daarom met een videoheader met beelden van het trainingsveld en een sfeerimpressie van GFA. Daarnaast is over de gehele site veel illustrerend beeldmateriaal toegevoegd en wordt een speciale Social Wall getoond. Hierop is Instagram feed met #GlobalFootballAcademy te zien.

Mobiele website Global Football Academy Wemessage 2
Terug naar overzicht Intermontage