HAYA Letselschade

H

WE Wemessage Logo Fan

HAYALetselschade.nl

HAYA Letselschade stelt de belangen van haar cliënten voorop. Letselschade is al vervelend genoeg. Cliënten moeten zich zo snel mogelijk weer kunnen richten op hun herstel. Daarom moest alles omtrent de nieuwe website duidelijk, overzichtelijk en snel vindbaar zijn. Een frisse en heldere website is het resultaat.

Bekijk de website
Homepage Letselschade Haya

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversie0%

Vers van de pers

Een nieuwe website voor een nieuwe onderneming, zo luidde de opdracht. Een uitdaging waarbij we de gehele huisstijl from scratch hebben ontworpen. Het door ons ontwikkelde logo was daarbij de leidraad. Het contrasterende blauw en oranje vormen een eenheid met het perfect aansluitende beeldmateriaal. Zo straalt de website rust en orde uit, waardoor bezoekers in één klik of oogopslag de juiste informatie kunnen vinden.

Mobiele website Haya Letselschade

Een website met karakter

De persoonlijke benadering van HAYA wordt duidelijk naar voren gebracht op de website. Met toegankelijke slogans en content is het meteen aantrekkelijk om HAYA als letselschade-expert in te schakelen. Ook als cliënten direct hulp nodig hebben, is het dankzij opvallende buttons en call-to-actions overduidelijk waar ze moeten klikken en wat ze moeten doen. Dankzij de website kan niemand eromheen: bij HAYA staan de belangen van cliënten echt voorop.

HAYA Letselschade
Terug naar overzicht Firstcare
company