Intermontage

I

WE Wemessage Logo Fan

Intermontage.nl

Intermontage realiseert wanden, plafonds en maatwerk interieur: het totaalconcept. Vanuit de vestigingen in Terwolde en Borne wordt de productie van A tot Z zelf gedaan: van het eerste ontwerp tot de oplevering. In een eigen Interieurcentrum krijgen klanten een beeld van de mogelijkheden. Visueel ingestelde jongens dus, die voortdurend bezig zijn met vernieuwing. Aan Wemessage de taak om een website te bouwen die aansluit op deze visie.

Bekijk de website
Website Intermontage Wemessage

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversies0%

Filters die het zoeken vergemakkelijken

Maatwerk interieur kan van alles zijn: een bank, een kast, een tafel, een balie. En datzelfde geldt voor de andere producten van Intermontage. Dan is het lastig als je als klant zonder duidelijke structuur tussen álle producten moet zoeken. Eén van de eerste to do’s bij de ontwikkeling van de vernieuwde website was dan ook: filters aanbrengen. Producten ordenen. We maakten categorieën en brachten een heldere structuur aan. Hierbij werd ook rekening gehouden met de systemen van Intermontage. De visuele presentatie aan de voorkant en het voorraadbeheer aan de achterkant zijn op de nieuwe website een topteam.

Mobiele website Intermontage Wemessage

Design

Het design van Intermontage.nl vroeg om maatwerk van Wemessage. De huisstijl werd in een modern jasje gehesen, met in ons achterhoofd de producten en de doelgroep. Geen wirwar aan kleuren, maar zakelijk zwart-wit gecombineerd met de huisstijlkleur: rood.  Veel mooi beeldmateriaal was het uitgangspunt. Showen wat je in huis hebt! De projecten kregen een prominente plek in het menu en werden voorzien van foto’s en een toelichtende tekst. Iets om trots op te zijn!

Nieuwe website Intermontage Wemessage

Webshop

Een jaar later, 2020, hebben we de website van Intermontage uitgebreid als webshop. Door een Woocommerce-koppeling in de bestaande website te bouwen, kunnen bezoekers nu niet alleen de prachtige producten van Intermontage bekijken, maar ook direct bestellen. In het design van de volledige webshop en afrekenpagina is uiteraard ook de inmiddels bekende huisstijl opgenomen. De samenwerking met Intermontage verliep wederom gesmeerd en we kijken dan ook uit naar een volgend project!

Intermontage Webshop
Terug naar overzicht Slimstock