JHABba Dabba Doo Dagen

J

WE Wemessage Logo Fan

JHABba Dabba Doo Dagen.

JHAB Interieur Styling is met toonaangevende nationale en internationale designlabels de specialist voor design meubelen uit Enschede. Voor een 5-daags event waarbij een deel van het assortiment met een korting van 50% uitverkocht zou worden was JHAB op zoek naar een marketingpartner die hun zou ondersteunen bij het organiseren van dit evenement.

Bekijk de website
JHABba Dabba Doo Dagen Wemessage Logo

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversies0%

Zoveel mogelijk winkelbezoekers.

De concrete opdracht bestond uit twee delen:
1.    Het bedenken van een campagnenaam en -logo welke meerdere keren gebruikt kan worden en wat uiteindelijk een begrip moet worden in de regio.
2.    Het zorgen voor zoveel mogelijk bezoekers in de winkel tijdens het event.

Om bekendheid te generen voor het evenement en zoveel mogelijk bezoekers naar de winkel te trekken is gekozen voor een mix van moderne en traditionele media. Zo is er onder andere gebruik gemaakt van advertenties, uitnodigingen per post en mail, bannering, retargeting en een speciale pagina voor de website. Dit alles ondersteund door een Social Media campagne.

JHABba Dabba Doo Dagen Wemessage Uitnodiging 2

Verdubbeling van de omzet.

Als campagnenaam is gekozen voor JHABba dabba doo dagen. Een sterke en herkenbare naam met een duidelijke verwijzing naar JHAB. Het resultaat overtrof alle verwachtingen. De omzet tijdens het event heeft zich meer dan verdubbeld ten opzichte van de oorspronkelijke doelstelling. Het aantal bezoekers in de winkel was tijdens het event veel meer dan verwacht, waarvan een groot deel nieuwe klanten waren.

JHABba Dabba Doo Dagen Wemessage Facebook
Terug naar overzicht Ausma Vorkheftrucks