Meesterlijk Geschikt

M

WE Wemessage Logo Fan

Meesterlijkgeschikt.nl

Meesterlijk Geschikt maakt de wereld een stukje mooier. Met hun prachtige bloemen maken zij de naam ‘bloemkunst’ waar. Of het nu gaat om een bloemstuk voor een gelegenheid of zijden bloemen en planten voor bedrijfsaankleding. Het team van Meesterlijk Geschikt weet het te stylen. Daarbij hoort natuurlijk een compleet op maat gestylde website.

Bekijk de website
Website Meesterlijk Geschikt Wemessage

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversies0%

“Those who tell stories rule the world.” – Plato

Meesterlijk Geschikt draagt verhalen over. Wij brengen hun verhaal over met een nieuwe website. Het nieuwe design sluit naadloos aan op het nieuwe logo en de huisstijl. Om de (bloem)kunst daadwerkelijk te kunnen ervaren, is er gebruikgemaakt van veel sfeerbeelden van het werk dat Meesterlijk Geschikt heeft gecreëerd. Door de strakke blokken en het gebruik van rustige kleuren spatten hun creaties van het beeldscherm af. Direct zelf een prachtig boeket bemachtigen? We hebben ook een webshop gemaakt binnen de nieuwe site!

Mobiele website Meesterlijk Geschikt Wemessage

Meesterlijk design

Naast het bouwen van een webshop vroeg het nieuwe design om maatwerk. De nieuwe huisstijl die voorheen was ontwikkeld moest doorgevoerd worden. Strakke blokken met veel en mooi beeldmateriaal laten direct zien wat Meesterlijk Geschikt in huis heeft. De projecten kregen een prominente plek over de gehele website en werden voorzien van foto’s.

Nieuwe website Meesterlijk Geschikt Wemessage
Terug naar overzicht Oostkracht 10