Klantvraag

Prestige

Als leverancier van XXL-prints, signing en displays weet Prestige als geen ander dat communicatie en innovatieve reclameproducties essentieel zijn bij reclame-uitingen. Doordat ze hun eigen, moderne machinepark hebben, kan er beeldreclame op maat gerealiseerd worden. Prestige voert voor diverse opdrachtgevers hun wensen uit. Van kleine etiketten tot reusachtig grote reclameborden, niks is te gek! Prestige heeft Wemessage benaderd omdat zij als bedrijf groei willen realiseren en daarvoor was een verfrissende website nodig die de look & feel van het bedrijf hierin terugbrengt. Dus wij gingen hiermee aan de slag!

Opdrachtgever Prestige
Diensten B2B-strategie
Landingspagina
On-page SEO
Technische SEO
Zoekwoordenonderzoek
Website Bekijk de website
Onze oplossing

Conversiegerichte website

De huidige website van Prestige diende als een goede basis voor de marketingfunnel. Er waren echter wel een aantal verbeterpunten. Denk bijvoorbeeld aan de technische indeling van de website. Wemessage heeft allereerst haar mouwen opgestroopt voor het bouwen van een nieuwe website voor Prestige met als doel om deze conversiegericht in te richten. Daarnaast hebben we call-to-actions toegevoegd om meer bezoekers aan te trekken.

Side Mockups 3
Side Mockups 2
Goede vindbaarheid

SEO

Vervolgens was het zaak om die bezoekers ook daadwerkelijk naar de website te leiden. Prestige bevindt zich met haar producten in een complexe B2B-markt, maar daar krijg je ons niet klein mee. Door een secuur zoekwoordonderzoek uit te voeren en verschillende landingspagina’s op zoekwoorden te schrijven, genereren we op de lange termijn een constante stroom in het aantal websitebezoekers.

Resultaat

Wat levert het op?

Wij weten als geen ander dat de eerste resultaten het meest belangrijk zijn! Het aantal websitebezoekers is ten opzichte van de uitgangssituatie toegenomen met 60%. Dit komt dus voornamelijk door de technische inrichting van de nieuwe website. De call-to-actions hebben er daarnaast voor gezorgd dat er een fikse toename is geweest in de aanvragen bij Prestige. De frisse look & feel van de nieuwe website heeft als doel om in de regio te groeien en uiteindelijk als landelijke naam bekender te worden.

200%

Meer leads

110%

Meer websitebezoekers

Web Desktop Mobiel Kopiëren
Onze Messengers

Zij weten alles over deze case.

Wemessage Serkan

Serkan

Managing Director

Wemessage Christian

Christian

Performance Manager

Wemessage Alpay 2

Alpay

Digital Specialist

Wemessage Robin

Robin

SEA Specialist