Prince Fibre

P

WE Wemessage Logo Fan

Princefibre.com

PFT Profiles of Prince Fibre ging jarenlang door het leven met een duale naam. Samen besloten wij hier een eind aan te maken. Vanaf nu is er één naam: Prince Fibre. Bij een sterk merk dat sterke middelen bouwt van enorm licht materiaal, hoort natuurlijk een strakke huisstijl met toffe visuals.

Bekijk de website
Website Prince Fibre Wemessage

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversies0%

Next level design.

Vraag en aanbod naar een next level pushen door een nieuw fris, uniek webdesign te ontwerpen. Dat was onze opdracht. Het webdesign sluit naadloos aan op het nieuwe logo en de huisstijl van Prince Fibre. Om voor een moderne binnenkomst te zorgen speelt op de homepage een toffe video af. De strakke blokken en het gebruik van zwart-wit in combinatie met oranje zorgen voor een stoere uitstraling. Zowel mobiel als desktop is alles tot in detail uitgewerkt. De nieuwe website heeft een stoer design voor krachtige producten.

Nieuwe website Prince Fibre Wemessage 2

Gebruiksgemak met overzicht.

Om het plaatje compleet te maken creëerden wij een overzichtelijke productpagina. Dit deden wij door de producten in te delen in relevante categorieën. Met een mooie overzichtelijke site komen de sterke producten van Prince Fibre helemaal tot hun recht. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Daarom zorgden wij dat de gebruiker makkelijk zijn weg vindt naar de offerte aanvraag. Een simpele druk op de knop en een offerte is aangevraagd. Zo til je vraag en aanbod naar een next level!

Prince Fibre Wemessage Logo
Terug naar overzicht Solid Partners