Soccer Camps United

S

WE Wemessage Logo Fan

Soccer Camps United.

Het Soccer Camps en Voetbaldagen initiatief draagt bij aan de diverse doelstellingen binnen het strategisch beleid van een professionele voetbal club. De opbouw van de fanbase, het binden van een nieuwe sponsorgroep, aansluiting bij het voetbal beleid en het realiseren van directe gegarandeerde financiele inkomsten zijn belangrijke onderdelen.

Bekijk de website
Website Soccer Camps United Wemessage

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversies0%

Mobiele site.

Een website bouwen voor een initiatief dat  kinderen de dag van hun leven bezorgt. Dat is iets waar wij wel mee aan de slag kunnen. Om dit nieuwe evenement  goed op de kaart te zetten is er een duidelijke en overzichtelijke website gebouwd. Omdat bijna 60% van de website bezoeken tegenwoordig via een mobiel apparaat gebeurt, is het design hierop aangepast.

Mobiele website Soccer Camps United Wemessage

Een groeiend evenement.

Door verschillende acties, nieuwsbrieven en social media campagnes is de naamsbekendheid van dit evenement vergroot. Met een groeiend aantal deelnemende clubs, steeds meer sponsors en kinderen is dit initiatief uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement voor veel clubs. De nieuwe website en de verschillende marketingcampagnes hebben hier zeker aan bijgedragen.

Nieuwe website Soccer Camps United Wemessage 2
Terug naar overzicht PHB Deventer