Solid Partners

S

WE Wemessage Logo Fan

Solidpartners.nl

Met ICT- middelen een bedrijf versterken, dat is wat Solid Partners doet. Dit doen zij door het aanbieden van talloze ICT-diensten op het gebied van cloud, werkplek, beveiliging en connectiviteit. Iedereen bij Solid Partners beschikt over een flinke dosis technische kennis. Voor bedrijven betekent dit de inzet van gepassioneerde en proactieve experts met kennis over de nieuwste technologieën.

Bekijk de website
Website Solid Partners Wemessage 2

Mission

Jaar 0

Bezoekers0%

Conversies0%

Informatie op een gebruiksvriendelijke website

Solid Partners zorgt voor efficiëntere bedrijfsprocessen door het inrichten van de juiste ICT-middelen. Deze efficiëntie moest ook vertaald worden naar hun website. Met het brede aanbod aan diensten van Solid Partners is ordening erg belangrijk. Voor de vernieuwde website brachten wij een heldere structuur aan. Door gebruik te maken van relevante categorieën krijgt de website meer overzicht. De gebruiksvriendelijkheid versterkten wij ook door het design compleet te vernieuwen binnen de huidige huisstijl. Naast de vele beschikbare informatie zorgden wij voor een kalme uitstraling door het gebruik van veel wit.

Mobiele website Solid Partners Wemessage

Organische vindbaarheid

De website van Solid Partners ging op de schop en kreeg een compleet nieuw jasje. Ons doel was om naast een gebruiksvriendelijke website ook te zorgen voor betere vindbaarheid van de website. Hoe kan je dit beter doen dan met SEO? Daarom maakten wij slim gebruik van deze technische optimalisatie technieken. Tijdens het project bouwden wij alles met een oog op de SEO-technische voorwaarden. Hard work pays off en de nieuwe website van Solid Partners is klaar voor succesvol gebruik.

Nieuwe website Solid Partners Wemessage
Terug naar overzicht Global Football Academy