Van Lankveld Interieurbouw

V

WE Wemessage Logo Fan

Van-lankveld.nl

Soms werk je met ondernemers waarvan je het gevoel hebt ze al jaren te kennen. Je herkent je in elkaars normen en waarden, staat beiden voor kwaliteit, maatwerk en persoonlijk contact en hebt de wil om elkaar goed te begrijpen, zodat je samen de juiste resultaten kunt behalen. Deze partner vond Van Lankveld Interieurbouw in Wemessage. Samen werkten we aan een mooie en overzichtelijke nieuwe website, waarna we ook de maandelijkse marketingwerkzaamheden zijn blijven verzorgen.

Bekijk de website!

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversies0%

Betere vindbaarheid

Van Lankveld Interieurbouw is al jaren actief in de interieurbouw. 2020 was het juiste moment om over te stappen naar een nieuwe website en van (te) veel SEA- naar SEO-optimalisatie. Er lagen namelijk veel organische kansen voor Van Lankveld in het verschiet. Voor ons een reden om vooral in te zetten op het schrijven en plaatsen van landingspagina’s. Hiermee creëren we juist ook op de lange termijn de beoogde zichtbaarheid en vindbaarheid. Door middel van een uitgebreid markt- en zoekwoordonderzoek hebben we meteen ingezet op de zoektermen met de hoogste potentie, zodat Van Lankveld ook op de korte termijn meer bezoekers zal aantrekken.

De kracht van klantcases

Wil je betrouwbaarheid uitstralen, dan zorg je dat je transparant bent. De manier om dat te doen is middels klantcases. Je laat je bestaande projecten uitvoerig zien op de website met mooie foto’s en sterke teksten. Dit hebben wij eveneens voor Van Lankveld gerealiseerd. Van zowel de zakelijke en particuliere interieurbouw als de maatwerk keukens staan er prachtige beelden online. In de tekst wordt duidelijk beschreven welke producten er zijn gebruikt en waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. Nieuwe cases blijven we ook structureel toevoegen om een beeld van de mogelijkheden te schetsen. Zo kan iedereen met interesse voor zijn/haar eigen project uitstekend bekijken wat de sterke punten van Van Lankveld zijn!

Terug naar overzicht Wemessage Academy