Vigilat

V

WE Wemessage Logo Fan

Vigilat.nl

Vigilat is een echte routinier op het gebied van veiligheid. Het bedrijf maakt zich sterk voor veilig wonen, werken en leven. Bij zo’n professioneel beveiligingsbedrijf hoort een moderne, professionele website.

Bekijk de website
Vigital nieuwe website

Mission

Jaar 0

Bezoekers0%

Conversie0%

Perfecte match

Zeg hallo tegen de kersverse website van Vigilat. Alles is compleet op de schop genomen om tot een fris en modern resultaat te komen. Door de huisstijl en het design in een nieuw jasje te steken, is er een goede match tussen de bedrijfsidentiteit en de website ontstaan. A website to remember: de paarse accenten in het ontwerp zorgen voor een opvallende uitstraling. Het toffe design zorgt ervoor dat de website van Vigilat gelijk in het oog springt.

Mobiele website Vigital

Kort en krachtig

Een bedrijf met veel ervaring heeft natuurlijk veel te vertellen. Om de message van Vigilat duidelijk over te brengen werkten wij met informatieblokken. Met deze blokken blijft alles op de homepage kort en krachtig en klikt de bezoeker meteen door naar de informatiepagina’s. Zo creëerden wij in één klap een overzichtelijke site die ook nog eens visueel aantrekkelijk is. Het beschermende werk van Vigilat kan nu worden uitgevoerd met behulp van een passende site. De frisse website van dit belangrijke beveiligingsbedrijf is wederom een mission accomplished.

Responsive website Vigital
Terug naar overzicht Kei-Fit