Wemessage Academy

W

WE Wemessage Logo Fan

Wemessageacademy.nl

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. De Wemessage Academy was het eerste ‘kindje’ van Wemessage. Dit trainings- en communicatiebureau verzorgt online en offline trainingen met betrekking tot Personal Branding, Social Selling en Storytelling. Daarnaast ondersteunen we opdrachtgevers op het gebied van content op LinkedIn. Na 3 jaar kunnen we wel stellen dat de Wemessage Academy is opgegroeid. De Academy heeft een sterke eigen identiteit ontwikkeld. Dit hebben we bekroond met een nieuwe huisstijl en een website.

Bekijk de website!

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversies0%

Een nieuw platform

Het cursusaanbod van de Academy is gegroeid en er zijn nieuwe diensten bijgekomen. Hierdoor ontstond er behoefte aan een eigen platform. Als klanten op zoek gaan naar cursussen of diensten, willen zij zich op een makkelijke en efficiënte manier kunnen oriënteren. Een overzichtelijk website is dan ook essentieel. Door een goede balans tussen informatie en visuele elementen is het beeld heel overzichtelijk geworden.

Visuele identiteit

Kleur speelde een grote rol bij het benadrukken van de nieuwe identiteit van de Academy. Geen Wemessage-oranje, maar LinkedIn-blauw. Blauw sluit naadloos aan op de dienstverlening. Het staat voor het oprechte en professionele karakter van de Wemessage Academy. Daarnaast is ervoor gekozen om veel gebruik te maken van afbeeldingen. Met het beeldmateriaal, in het bijzonder de bedrijfsfilm op de homepagina, brengen we de sfeer en identiteit op een visuele manier over naar de doelgroep.

Een team, een taak

Gelukkig hoeven we ons eerste kindje niet helemaal te laten gaan! Door de werkzaamheden die het Wemessage-team blijft verrichten, blijven we met elkaar verbonden. Naast de website, worden de socials door het Wemessage-team onder handen genomen. Hiervoor is een contentstrategie ontwikkeld voor LinkedIn. Daarnaast staan er een heleboel blogs en LinkedIn-posts op de planning!

Terug naar overzicht Hans Kazàn