#ZOEKOPTAN

Z

WE Wemessage Logo Fan

#ZOEKOPTAN campagne.

Go Ahead Eagles is de professionele voetbalvereniging uit Deventer en speelt op dit moment in de Eredivisie. Ruim één jaar geleden heeft Wemessage de officiële club app gelanceerd en ter gelegenheid hiervan heeft Wemessage de #ZOEKOPTAN campagne georganiseerd.

Bekijk de website
Go Ahead Eagles #ZOEKOPTAN Campagne Logo

Aantal bezoekers

Bereik0

Unieke0

Dagelijks0

Meer gebruikers officiële app.

De app is voor Go Ahead Eagles een belangrijk communicatiekanaal richting de fans voor het geven van relevante informatie. Om de app interessanter te maken voor adverteerders wou Go Ahead Eagles het aantal gebruikers verhogen.

 

Go Ahead Eagles #ZOEKOPTAN Campagne Wemessage Poster 2

150% meer downloads.

Het resultaat was een campagne die dagelijks door ruim 3.300 mensen op Facebook werd bekeken. In totaal was het bereik 560.000 personen en hebben 97.000 personen de #ZOEKOPTAN campagne op Facebook bekeken. Het aantal gebruikers van de app is door de #ZOEKOPTAN campagne met 150% gestegen.

Go Ahead Eagles #ZOEKOPTAN Campagne Wemessage Facebook Live

Go Ahead Eagles is een club met een trouwe schare fans in vooral de stedendriehoek Apeldoorn – Deventer – Zutphen. Om die reden is besloten de promotie van de app te combineren met een leuke campagne voor de fans. Elke dag in de maand november werd er ergens in de stedendriehoek een limited edition wedstrijdbal verstopt. Dagelijks om 15.00 uur verscheen het eerste bericht in de app, vervolgens werd er om de zeven minuten een aanwijzing geplaatst. Om zoveel mogelijk fans te bereiken is besloten de actie dagelijks live uit te zenden middels Facebook Live op de Facebook pagina van Go Ahead Eagles. Door gelijktijdig zowel de app als ook Facebook in te zetten ontstond er een unieke campagne.

Winnaars #ZOEKOPTAN Campagne Wemessage
Terug naar overzicht Auping Plaza