Conversie Optimalisatie


Zorg dat uw bezoekers snel de juiste informatie vinden

Wilt u dat uw klanten hun doel bereiken op uw website?


U heeft een goede responsive website waar u uw doelgroep (lokaal) mee bereikt. Daarnaast bent u al enige tijd actief bezig met SEO (zoekmachine optimalisatie) en ook daarmee heeft u resultaat geboekt in de zoekresultaten van Google. Toch wil het u maar niet lukken om te verkopen via uw website of genereert u geen leads via uw website. Dan is het belangrijk om het gedrag van de bezoeker op uw website te analyseren en dit gedrag te sturen, dit proces wordt conversie optimalisatie genoemd.

Meer rendement uit uw bezoekers


Bij conversie optimalisatie wordt het gedrag van de bestaande bezoekers tegen het licht gehouden. Het pad dat ze op de website volgen wordt geanalyseerd en verschillende variabelen worden getest.

Wemessage gebruikt verschillende tools om het conversiepercentage van uw website te testen. Dit zijn onder andere:

  • Visual Website Optimizer
  • Google Analytics Experimenten
  • SurveyMonkey
  • Silverback App

Middels deze tools brengen wij de pijnpunten in het verkoopproces in kaart, waarna er ingegrepen kan worden om zo de conversie te verbeteren. De bezoeker neemt namelijk beslissingen op basis van de inhoud van uw website. Voor ons is de taak weggelegd om deze beslissingen te sturen wat vaak neerkomt op het verbeteren van het gebruiksgemak.

Professioneel advies in conversie optimalisatie


Wilt u een professioneel advies ontvangen over de prestaties van uw website? Vraag dan een gratis quickscan aan, gemaakt door onze Google Analytics certified individuals..

Bakkie Koffie?

Kom eens bij ons langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De koffie staat klaar..

Afspraak maken

Ons Werk

Bent u benieuwd voor welke klanten wij werken en wat voor projecten wij gemaakt hebben?

Bekijk cases