Online Strategie


Een online strategie is van essentieel belang

Een goede online strategie als basis


Aan de basis van elk online vraagstuk ligt een goede strategie. Of dit nu een website, webshop, e-commerce strategie of social media marketing betreft. Om tot een goede strategie te komen hebben we de juiste input van onze klanten nodig. Dat is echt samenwerken en kennisdelen. En dus moeten we de juiste stappen doorlopen.

 

Analyse online strategie


De eerste stap is de analyse: wat is de doelstelling precies? Wat wil je bereiken? Wie wil je bereiken? En wat ben je bereid te veranderen? We gebruiken huidige statistieken voor de uitvoering van een nulmeting; de aftrap. Die combineren we met kennis uit je organisatie en we kijken ook naar de concurrenten.

Keuzes maken


Door de strategie goed af te bakenen wordt duidelijk wat precies nodig is: een website of webshop, SEO of Online-Advertising, Social Media of E-mail marketing? Welke kanalen gaan we gebruiken en wat betekent dat voor uw organisatie?

De juiste strategie is een strategie die past bij zowel uw doelstellingen als uw mogelijkheden. Ook daarin denken we met uw mee en verzorgen we oplossingen waar die nodig zijn. Of het nu gaat om conversie optimalisatie, online marketing of Social Media.

.

Concept en plan


De input uit onze gesprekken wordt uitgewerkt in een concept en een plan. Wat gaan we precies maken, en hoe kunnen we onze doelen bereiken? In een goed concept en een duidelijk plan zijn alle wensen, behoeften en idee├źn vastgelegd. Dat schept duidelijke verwachtingen, die we vervolgens kunnen waarmaken.

Bakkie Koffie?

Kom eens bij ons langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De koffie staat klaar..

Afspraak maken

Ons Werk

Bent u benieuwd voor welke klanten wij werken en wat voor projecten wij gemaakt hebben?

Bekijk cases