Websites


Websites die de aandacht van bezoekers vasthouden

WordPress websites


Wemessage maakt gebruiksvriendelijke websites die er goed uitzien en scoren op het internet. Dit zijn conversie gerichte websites die een  goede basis hebben om gevonden te worden in de zoekmachines. Dit begint met een uniek ontwerp dat vertaald wordt naar een responsive website die aansluit op uw wensen. Wij bouwen onze websites in het Wordpress CMS, daardoor zijn onze websites makkelijk te beheren.

 

Responsive design


Uit onderzoek is gebleken dat bijna de helft van al het online verkeer afkomstig is van een mobiel apparaat. Uw website moet goed werken in alle browsers en op elk schermformaat, van een smartphone tot een tablet. Wemessage ontwerpt responsive websites die meeschalen met het formaat van het scherm van de gebruiker. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw website goed presteert op elk formaat.

Resultaat gericht


Aan de hand van uw doelstellingen gaan wij de website bouwen. Samen bepalen wij uw online doelstellingen en zorgen wij ervoor dat deze doelstellingen worden behaald. Wij ontwerpen websites waar bezoekers makkelijk hun doel bereiken. Uw bezoekers vinden snel de informatie waar ze naar op zoek zijn.

 

Eenvoudig in beheer


WordPress is veruit het populairste CMS dat op dit moment beschikbaar is. WordPress is open-source en wordt door Wemessage veelal gebruikt voor het creëren van corporate websites. Omdat het content management systeem erg gebruiksvriendelijk is voor iedereen, zijn onze klanten ook zeer tevreden over het gebruik van dit CMS.

Zoekmachine vriendelijk


Tegenwoordig wil elke ondernemer goed gevonden worden in Google. Als u een website door Wemessage laat bouwen bent u verzekerd dat deze zoekmachine vriendelijk is, wij optimaliseren onze websites voor zoekmachines. De website wordt geïndexeerd door zoekmachines en meegenomen in de zoekresultaten. Wilt u topposities in zoekmachines verkrijgen, neem dan eens een kijkje op onze pagina over SEO.

Bakkie Koffie?

Kom eens bij ons langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De koffie staat klaar..

Afspraak maken

Ons Werk

Bent u benieuwd voor welke klanten wij werken en wat voor projecten wij gemaakt hebben?

Bekijk cases