Direct medium met een hoge ROI

Een goede e-mailcampagne triggert jouw doelgroep met sterke content en een eigen tone of voice. De boodschap van jouw bedrijf belandt direct in de mailbox van mensen die in jou geïnteresseerd zijn. Hoewel e-mailmarketing een van de beste manieren van direct marketing is, zetten veel bedrijven het niet of onjuist in. Dat is zonde, want bestaande klanten of bekenden van jouw bedrijf overhalen tot conversies is gemakkelijker en goedkoper dan nieuwe klanten werven. Tel dus uit je marge!

Inspelen op emoties, gebaseerd op data

Goede e-mailmarketing is niet gemakkelijk. De tijd van een simpele nieuwsbrief met een flauwe CTA is voorbij. Persoonlijkheid is tegenwoordig key. Je moet dus een goede strategie hebben. Wat is je doel? Hoe ziet de planning eruit? Welke doelgroep zit in welke fase van de customer journey? Jouw boodschap moet naadloos aansluiten op het profiel van de klant en ook daadwerkelijk waarde toevoegen.

Wemessage is gespecialiseerd in e-mailmarketing. Wij verzekeren jouw campagne van interactie. Hoe? We schrijven met emotie, gebaseerd op data. Onze experts richten jouw database in en bouwen van daaruit aan een krachtige campagne per doelgroep. Zo ontdekken we onder andere wanneer het beste moment is om jouw e-mails te versturen. De kracht van onze campagnes komt daarnaast uit onze content- en grafische hoeken. Onze vormgevers maken creatieve designs om de aandacht te trekken, waarna de pakkende tekst de lezer informeert over het doel van de e-mail. Onze specialisten zijn namelijk helemaal in tune met de tone of voice van jouw bedrijf én met de wensen van jouw doelgroep.

Voordelen van e-mailmarketing:

 • Jouw boodschap, direct in de inbox van je doelgroep
 • De kosten per conversie laaghouden door de directe aanpak
 • Gedreven door data en direct meetbare resultaten
 • Een hoge ROI
Maak een afspraak

Trigger jouw klanten met directe, pakkende communicatie!

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Vraag of opmerking


  Wemessage Danny
  Wemessage 84092

  Full-service strategische partner

  Voor onze campagnes maken wij gebruik van MailChimp en Copernica. Sterker nog, Wemessage is geregistreerd partner van Copernica en is in 2018 uitgeroepen tot Newcomer van het jaar. Copernica is een van de beste e-mailcampagne tools. We stellen e-mails op met dynamische inhoud en een responsieve lay-out en zien direct de belangrijkste resultaten, zoals openingspercentage, bounce- en clickpercentage en conversiepercentages.

  Bovendien kan deze data worden geïmporteerd naar jouw Google Analytics, om zo nog meer inzichten te krijgen. Dat is de toegevoegde waarde die Wemessage al haar partners biedt: progressie in elke fase van de customer journey, gebaseerd op data!

  Partners

  Mailchimp
  Copernica
  Onze Messengers

  Onze e-mailmarketeers

  Wemessage Aniek

  Aniek

  Content Specialist

  Wemessage Ellen

  Ellen

  Head of Branding

  Wemessage Marleen

  Marleen

  Content Specialist

  Wemessage Engin

  Engin

  UX/UI Designer