Marlouk – online marketeer bij Wemessage

5 november 2018

WE Wemessage Logo Blog

Dus: een blog voor Marlouk, door Marlouk. BOEM VOOR DE LEEUWEN! Doe het maar even: minimaal 300 woorden over jezelf, wetende dat je nieuwe werkgever en collega’s meelezen om je SEO en social skills te checken. In een gloednieuwe omgeving: als online marketeer bij Wemessage. Inspiratie genoeg zou je denken…

Online marketeer bij Wemessage

Ik ben dus Marlouk, 33 jaar en ik woon op 13 minuten fietsen van Wemessage. Mijn achtergrond is journalistiek. Bij mijn vorige werkgever – een reclamebureau in Apeldoorn – heb ik die mogen uitbreiden met marketingvaardigheden als contentmanagement, SEO en advertising. Een mix van schrijven, delen en managen die me nu hier in de stoel van online marketeer bij Wemessage brengt. Terug in het vertrouwde Deventer, achter de vertrouwde schrijverstafel. Klaar voor new influence!

I write
I share
I manage

Gelijk met mij, schoof ook ping pong Danny aan bij Wemessage.

I write

Een website, blog, artikel, nieuwsbrief, post op social media, een flyer, persbericht: ze hebben allemaal één gemene deler: tekst. Wie weet wat jij doet zonder tekst? En waar zou jij zijn zonder? Korte teksten, lange teksten, slogans, webteksten, bannerteksten, campagnetitels, social posts. Ik schrijf ze. Door met de klant op dezelfde golflengte te komen, triggeren we de doelgroep met de juiste woorden. Only words? Ik denk het niet.

I share

Wie zijn eigen kleine kunstwerk heeft geproduceerd, wil ermee pronken. De bühne op. Dat podium bieden Google en sociale media ons. Ik duik voor je in de Analytics, maak toffe campagnes en zorg ervoor dat the word spreads. Met social campagnes, AdWords en extra organisch bereik via nieuwsbrieven en blogs geef ik jouw branding een boost.

I manage

In een wereld vol content, valt ook een boel te managen. Welke kanalen kan je het best inzetten voor je campagne? Welke contentvorm past bij de uiting? Wanneer is de beste tijd om te lanceren? Wat vertellen de resultaten ons? 1001 antwoorden die ik voor je beheer en rapporteer. We koppelen Analytics, stellen een contentkalender op en spelen fullservice in op de behoefte van (potentiële) klanten.

Contact

Weten wat ik en Wemessage voor jou kunnen betekenen? Uitzoeken welke campagne het best aansluit op jouw merk? Of sparren over een onderwerp? Neem contact op. De koffie staat al klaar ☕

Terug naar overzicht Ping pong Danny