Zeg het met beeld

Video mag tegenwoordig niet meer ontbreken aan een goede marketingstrategie. Hetzelfde geldt voor animaties. Met bewegend beeld kun je je boodschap helder en treffend overbrengen bij je doelgroep. En hoe je doelgroep er ook uitziet, ze kijken gegarandeerd veel video. Het succes van onder andere YouTube en TikTok zegt genoeg.

Maar met ‘gewoon’ een video of animatie ben je er nog niet. Wat wil je dat de doelgroep onthoudt nadat ze het hebben gezien? En wat moeten ze doen? Allemaal zaken om rekening mee te houden als je een video opneemt of een animatie maakt. En die zaken, die nemen wij je graag uit handen. Wij denken met je mee en voeren de productie van je video(‘s) en animatie(s) van begin tot eind uit, zodat het oplevert wat jij voor ogen hebt.

Waar zet ik video & animatie in?

Er zijn talloze manieren waarop je gebruik kunt maken van video of animatie in je marketinguitingen. Denk aan een pakkende video in de header van je website, waarin je de sfeer van je bedrijf weergeeft. Of een animatie van de werkwijze die je nu in tekst hebt beschreven, om deze te ondersteunen. Vergeet ook social media niet. Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok; waar je ook actief bent, maak gebruik van video en animatie.

Het brengt veel voordelen met zich mee, zoals:

 • Je brengt je boodschap duidelijker over;
 • Je trekt er makkelijk de aandacht mee;
 • Het geeft je bedrijf een menselijk gezicht;
 • Het helpt om een band op te bouwen met je doelgroep.

Hoog tijd dus om er ook jouw voordeel mee te doen!

Maak een afspraak

Aan de slag met video & animatie!

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Vraag of opmerking  Dienstenpagina Video & Animatie Justin
  Dienst Video & Animatie Foto2

  Zo gaan we te werk

  Wij produceren jouw video’s van A tot Z, dus vanaf het eerste idee tot aan de nabewerking. We gaan eerst graag met je in gesprek om te bepalen wat de boodschap moet worden en wat de doelstellingen voor de video’s zijn. Vervolgens werken we een script uit wat we waar nodig aanpassen op basis van jouw feedback.

  Is alles akkoord? Ready, set, action! We filmen de benodigde beelden in de tijd die we daarvoor nodig hebben. De laatste stap is het editen van beelden tot de video waar jouw doelgroep blij van wordt. En nog belangrijker: de video die ze bijblijft. Gaat het om een animatie? Ook dan denken we van begin tot eind met je mee!

  Onze Messengers

  Onze video & animatie-experts

  Cody Dix

  Cody

  Vormgever