Verlengstuk van jouw strategie

Met een heldere online strategie heb je het doel van jouw bedrijf bepaald en weet je hoe je daar wilt komen. Maar om jouw KPI’s te behalen, is het noodzakelijk dat jouw huidige klanten en potentiële leads zich positief gaan gedragen ten opzichte van die strategie. Daarvoor is een goed ontworpen website de fundering.

Onze webdevelopers staan daarom voor jou klaar. Met de focus op User Experience (UX) weten onze developers jou te ontzorgen en alle zoekmachines tevreden te stellen. Om de UX van jouw website te verbeteren, werken onze designers en developers zij aan zij. Jouw website moet snel en doelbewust zijn, zodat klanten overgaan tot actie. Maar het oog wil ook wat! De onderlinge afstemming tussen onze bouwers en designers is daarom essentieel.

Zo gaan we te werk

Wanneer het aankomt op de inhoudelijke content van jouw website en/of webshop, draait het om effectiviteit. De nieuwe website wordt opgeleverd met een intuïtief Content Management System (CMS), geheel op maat voor jou. De content die jij aanlevert, wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines en we bieden de mogelijkheid om meer content te laten creëren door onze contentspecialisten. Het meest gebruikte beheersysteem is WordPress. Binnen WordPress kan altijd een breed scala aan makkelijk beheerbare plug-ins worden geïntegreerd. Voor webshops is het ook mogelijk om gebruik te maken van het Magento 2-beheersysteem. Met het maatwerk dat Wemessage biedt, verzeker jij jouw organisatie van:

 • Een volledige website of webshop op maat, waardoor aanpassingen altijd mogelijk blijven, zelfs na livegang
 • Een responsive en dynamische website
 • Een simpel en intuïtief CMS-beheer met gedetailleerde uitleg bij oplevering van onze webdevelopers
 • Een schone HTML-code die de laadsnelheid van de website optimaliseert
 • Een vlekkeloze integratie van de meest complexe API’s
 • Een mogelijke integratie met jouw bestaande CRM-systeem, waardoor aanvragen en interacties met de pagina direct worden doorgeschakeld
Maak een afspraak

Toe aan een nieuwe website, webshop of app?

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Vraag of opmerking


  Wemessage Danny
  Wemessage 84897

  Complexe oplossingen zijn simpel

  Een website bestaat uit drie onderdelen: de front-end, het CMS en de back-end. De front-end is de uiteindelijke pagina die al jouw bezoekers en potentiële klanten zullen bezoeken. In het CMS wordt alle content op de website geplaatst en geoptimaliseerd. Op de back-end gaan onze developers helemaal los: hier schrijven zij volledige scripts en codes om jouw website een stevige fundering te geven. Vanuit deze fundering werken we vervolgens verder aan jouw groeistrategie om bezoekers om te zetten in echte klanten!

  Partners

  Wordpress
  Magento
  Visual Studio
  Zeplin
  Onze Messengers

  Onze webdevelopers

  Wemessage Naberd

  Naberd

  Back-end Developer

  Wemessage Jelmar

  Jelmar

  Front-end Developer

  Wemessage Alpay 2

  Alpay

  Digital Specialist