Wij zijn Wemessage

2014. Twee onafhankelijke jongemannen starten een full-service digital agency. Dan nog met z’n tweeën werken ze 100 uur per week om opdrachtgevers te sprokkelen en een merk op te bouwen. Wemessage is geboren.

Fast forward naar vandaag. Een team van twee is inmiddels een team van tientallen, maar nog altijd ademt Wemessage de visie van al die jaren geleden. We zijn ondernemend, betrokken, innovatief en werken hard voor wat we willen. Wat onze opdrachtgevers willen. Maar: work hard, play hard. Dat brengt ons steeds dichter bij ons doel: dé digital agency van Overijssel en omstreken zijn.

Missie & Visie Arrow right

Meer dan een digital agency

Digital agency? Wemessage is zoveel meer dan dat. Wij zijn jouw digitale meesterbrein. We bouwen geen websites, maar online experiences. Geen creatieve concepten, maar tastbare ontwerpen. Geen posts en berichten, maar verhalen met impact. En dat helemaal voor én met jou.

Maatwerk is wat de klok slaat. Van over-the-top webshops tot subtiele brandingcampagnes, van een nieuwe brand identity tot knallende leadgeneratie – onze grensverleggende Messengers maken het voor je waar. Hoe? Niet door te dromen, maar door te doen. Wij banen de weg, en jij staat aan het roer. De hele reis.

Werkwijze Arrow right
Wemessage Kantoor7 Wemessage 83769 Wemessage Kantoor6 Wemessage 84288 Wemessage Kantoor4 Wemessage 83654 Wemessage Kantoor2 Wemessage 83769 Wemessage Kantoor3 Wemessage 84588 Wemessage 84046 Wemessage 85087 Wemessage 84917 Wemessage 83447

‘We’ staat voor ‘samen’

Ja, Wemessage is een digital agency. Een naampje voor het beestje. Maar first & foremost zijn we een familie. Zonder onze Messengers geen gave opdrachten. Geen toffe teamuitjes. Geen pooltafel of FIFA-toernooien. Geen Wemessage. Cliché, klopt, maar samen staan we het sterkst. Dit zijn wij!

Onze Messengers Arrow right

Wemessage is niet in één dag gebouwd

Fw
Februari 2024

5 Frankwatching-auteurs

Bij Frankwatching, hét kennisplatform voor marketeers, zijn inmiddels 5 collega's van Wemessage aangesloten. Maandelijks plaatsen we artikelen op het platform voor klanten en mede-marketeers!

Sneakers Wemessage
December 2023

Een uniek kerstpakket

Onze verwachtingen voor het kerstpakket zijn dit jaar ver overtroffen. Met deze toffe sneakers lopen we maar al te graag een stapje harder!

Dutch Search Awards
December 2023

Nominatie Dutch Search Award

Bij de Dutch Search Awards maakten we kans in de categorie 'beste brandingcampagne' met de #ZoekOpTan-campagne voor GAE. We wonnen niet, maar dat maakte de avond niet minder mooi!

Website Van Het Jaar 3
November 2023

Website van het Jaar

Yes, we waren met de website van Go Ahead Eagles genomineerd voor Website van het Jaar! Het leverde ons 2 plekken in de top 3 op. Plek 2 voor de populairste website en plek 3 voor de beste website. Trots!

Global People Awards
November 2023

Nominatie voor een Global People Award

Onze eigen Serkan sleepte een nominatie binnen voor een Global People Award in de categorie entrepreneur. Hij won helaas niet, maar het was een hele eer om zijn verhaal te kunnen delen op dit inspirerende platform.

Fd Gazellen
Oktober 2023

FD Gazellen 2023

We behoren wederom tot de snelstgroeiende bedrijven van Oost-Nederland. We zijn zelfs nóg harder gegroeid zijn ten opzichte van 2022. Een mooie beloning voor het harde werk!

Wemessage team
Juni 2023

Fotoshoot

We zijn weer met het hele team op de gevoelige plaat gegaan! Als ware modellen werden we vereeuwigd. Het resultaat mag er zijn, toch?

Foto Teamweekend
April 2023

Teamweekend

Het was weer tijd voor een teamweekend! Op het mooie eiland Tiengemeten stond alles volop in het teken van spelletjes, snelle boten, lekker eten, silent disco en heel veel gezelligheid. We kijken nu al uit naar de volgende!

Microsoftteams Image (3)
Januari 2023

Een feestelijke start van 2023!

De tweede zaterdag van het nieuwe jaar stond in het teken van de nieuwjaarsborrel in de GAE-lounge. Voor het eerst waren we met z'n allen plus partners en kinderen bij elkaar. Een toffe aftrap van het jaar!

Fd 2022
Oktober 2022

Een kroon op ons werk

Wemessage behoort tot de FD Gazellen van 2022. Dat betekent dat we tot de snelst groeiende bedrijven van Oost-Nederland behoren. Trots!

Wemessage Internationaal
Augustus 2022

Verbouwing

De 25 mensen die ons team inmiddels telt passen niet meer in ons huidige kantoor, dus tijd voor uitbreiding! We blijven in het mooie l’Arc en Ciel, waar we er een ruimte bij krijgen.

Tijdlijn Foto Bij Istanbul
Maart 2022

Trip naar Istanbul

Hard werken loont! Murat en Serkan beloofden het team een trip naar Istanbul als we de targets voor 2021 behaalden. Dat lieten we ons geen twee keer zeggen. We slaagden glansrijk, met een onvergetelijke ervaring als resultaat.

Website Live
Januari 2022

Nieuwe website

Een nieuw jaar, een nieuwe website! Het was tijd om de belofte die wij aan onze vele opdrachtgevers doen, ook voor onszelf waar te maken: een stijlvolle, moderne website die de identiteit van Wemessage perfect weerspiegelt. Trots met een hoofdletter T!

Wemessage55227
Oktober 2021

Dutch Podcast Awards-nominatie

Pas een jaar is onze podcast in de lucht, maar nu is Het verhaal achter het succes al genomineerd voor een Dutch Podcast Award! We zijn maar wat trots op iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt en kijken uit naar het tweede seizoen van de Wemessage Podcast.

Wemessage Cafe
Augustus 2021

Wemessage Café

Wemessage stoomt door, maar zal haar roots nooit vergeten. Onze samenwerking met Go Ahead Eagles is levendiger dan ooit en samen openen we het Wemessage Café in de Adelaarshorst.

Wemessage Nieuwe Kantoor
Januari 2021

Wemessage Experience

Het team van Wemessage begint uit haar voegen te springen, maar we willen nog geen afscheid nemen van het mooie L’Arc en Ciel. Daarom hebben we het kantoor verbouwd en omgetoverd tot een echte experience, inclusief onze eigen podcaststudio!

Podcast
Oktober 2020

Het verhaal achter het succes

Inmiddels hebben Serkan, Murat en Germain zoveel meegemaakt, dat het tijd wordt om hun verhalen te delen. De Wemessage Podcast: Het verhaal achter het succes wordt geboren. Inspirerende gasten delen hun geheim achter zakelijk geluk en succes.

Eerlijk Koffie
Februari 2020

Eerlijk Koffie

Wie ons kent, weet dat we graag koffiedrinken. Een droom komt uit als we ons eigen koffielabel starten: Eerlijk Koffie. Direct-trade bonen uit Oost-Timor worden nu in Deventer gebrand en verkocht via een gloednieuwe website. Die we uiteraard zelf gebouwd hebben.

Wedash
December 2019

Onze eigen marketingtool

Als marketeers weten wij als geen ander hoe lastig het kan zijn om het overzicht te bewaren. Daarom hebben we onze eigen marketingtool ontwikkeld en op de markt gebracht: WeDash. Met als hoogtepunt: een AI-tool die zelf SEO-teksten schrijft!

Wemessage 250 Opdrachtgevers
Augustus 2019

250+ opdrachtgevers

Wie had dit vijf jaar geleden gedacht? Wemessage mag dagelijks meer dan 250 opdrachtgevers blij maken. Een mijlpaal die uitgebreid wordt gevierd met een volle dag met het hele team naar Amsterdam.

020 Wemessage
Mei 2019

020-kantoor

Een groter portfolio vraagt om een goed bereikbaar kantoor. Niet alleen voor oost-Nederland, maar ook voor de Randstad. Daarom openen we een kantoor in Amsterdam waar we opdrachtgevers spreken over hun online kansen.

Wemessage Internationaal
Oktober 2018

Let’s go international!

Opdrachtgevers weten ons niet meer alleen in Deventer en omstreken te vinden. De online wereld is grensverleggend, wat we ook in onze portfolio merken. Inmiddels doen we zelfs zaken met onze eerste internationale opdrachtgever!

Weacademy
Januari 2018

Wemessage Academy

Inmiddels weten Serkan en Murat hoe belangrijk het is om een sterk en betrokken netwerk te hebben. Daarom zetten zij samen met Germain Henriquez de Wemessage Academy op, waarmee we anderen wegwijs maken in de online wereld van LinkedIn.

15 Man Sterk
November 2017

10 man sterk

We groeien door! Wemessage is een gevestigde naam in Deventer en omstreken. Met maar liefst tien collega’s (heren én dames) werken we hard aan de online zichtbaarheid van onze opdrachtgevers en stampen we de mooiste websites en -shops uit de grond.

Time To Move On
April 2017

Time to move on…

Het pand in de Geert Grootestraat is te klein voor de twaalf medewerkers die inmiddels werkzaam zijn bij Wemessage. Met het hele team verhuizen we naar de Zutphenseweg en nemen we plaats in het bekende spiegelgebouw van Deventer: L’Arc en Ciel.

50 Opdrachtgevers
Februari 2016

50+ opdrachtgevers

Een nieuw record: Wemessage werkt voor meer dan 50 opdrachtgevers! Meer klanten staat gelijk aan meer behoeftes, en dus blijft het (dan nog) herenteam van Serkan en Murat zich steeds verder ontwikkelen om meer diensten aan te kunnen bieden.

Wemaessage
Juni 2015

Broeksponsor Go Ahead Eagles

Nog geen jaar onderweg en Wemessage heeft het eerste sponsorship al aan de (letterlijke) broek hangen. Als broeksponsor van Go Ahead Eagles supporten we niet alleen “onze” club uit Deventer, maar krijgen we ook exposure als startend marketingbureau.

Dubbele Mankracht
December 2014

Dubbele mankracht

De opdrachten stromen binnen. Het schrijven van landingspagina’s gaat de salesmannen minder makkelijk af dan ze dachten… Tijd voor collega’s dus! Serkan en Murat nemen hun eerste medewerkers aan en verdubbelen daarmee de mankracht van Wemessage.

Hoe Het Allemaal Begon
November 2014

Hoe het allemaal begon

In een klein pand aan de Geert Grootestraat in Deventer starten Serkan en Murat met z’n tweeën een online marketingbureau. Grote ideeën zijn nu nog dromen. Ze weten niet dat hun plannen binnen een paar jaar allemaal werkelijkheid zullen worden!

20242014

Partners

Samen kom je verder dan alleen. Dankzij onze partners kunnen wij de best mogelijke diensten leveren aan onze opdrachtgevers. Hun tools en programma’s maken ons nog sneller, efficiënter en effectiever. Want wij mogen dan de uitvoerende kracht zijn; zonder hen is het een stuk lastiger om de motor draaiende te houden! Enne, wil jij ook op dit mooie lijstje staan? Let’s partner up!

Partners Arrow right
Google
Leadinfo
Magento
Wordpress