Blijf in beeld!

Wil je jouw merk of product een boost geven qua naamsbekendheid? Of wil je in beeld blijven tijdens het gehele beslissingsproces tot aan de conversie? Dan is displaymarketing een effectieve optie. Aan de hand van banners, responsieve display-advertenties, video’s en afbeeldingen zijn we in staat om jouw doelgroep, ongeacht de fase van de customer journey, effectief te bereiken.

Met displaymarketing ben je in staat om gericht te targeten op segmenten met verschillende interesses en demografische gegevens binnen je doelgroep. Zo kun je banners gebruiken om bezoekers die op je site zijn geweest, te stimuleren om terug te komen, maar ook videoadvertenties inzetten om bij nieuwe gebruikers awareness te creëren en deze naar je website te lokken. Met displaymarketing kun je dus veel verschillende kanten op!

Eindeloos veel mogelijkheden

Displaymarketing kunnen we voor verschillende doeleinden inzetten. Het bepalen van jouw strategie is dan ook afhankelijk van de doelen die je wilt behalen. De bekendste manier van display advertising is het gebruik van banners. Met retargeting toon je advertenties op websites van derden aan bezoekers van jouw website. Zo blijf je on top of mind bij bezoekers die eerder op jouw website zijn geweest!

Displaymarketing is ook een goede manier om je merkbekendheid te vergroten. Met jouw advertenties speel je in op de zoektocht van een klant naar jouw product of dienst. Met display-advertenties kun je een behoefte opwekken die de potentiële klant eerst nog niet had. Verder zijn display-advertenties ook in staat om jouw boodschap snel over te brengen naar je doelgroep. De meeste display-advertenties bestaan namelijk uit visuals met een snelle boodschap. Hierdoor hoeft de doelgroep niet aandachtig te lezen, maar wordt de boodschap wel in één oogopslag duidelijk.

Maak een afspraak

Blijf top-of-mind bij jouw doelgroep!

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Engin
  Wemessage 84810

  Meten is...

  Een ander groot voordeel van displaymarketing is dat het ontzettend goed meetbaar is. Door te focussen op een goede CTR (Click Through Rate) in combinatie met het gedrag op de website, kunnen wij goed monitoren hoe jouw advertenties presteren. Hierdoor kunnen wij gedurende de campagne constant bijsturen en investeren in de advertenties met de hoogste CTR.

  Partners

  Google
  Bannerwise
  Google Ads 2
  Onze Messengers

  Onze displaymarketeers

  Wemessage Danny

  Danny

  Head of Marketing

  Wemessage Robin

  Robin

  SEA Specialist

  Wemessage Engin

  Engin

  UX/UI Designer

  Wemessage Brent

  Brent

  SEA Specialist

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland