Zoekmachine­optimalisatie

SEO (Search Engine Optimization) is een discipline binnen online marketing waarbij we jouw website op organische wijze naar de top van de zoekresultaten helpen. Dat levert je op termijn veel verkeer, veel leads en dus veel omzet op.

Al vanaf het moment dat jij start met SEO, bouw je aan het fundament van jouw online vindbaarheid. En het mooie is: van deze langetermijnstrategie kun jij jarenlang de vruchten blijven plukken! Dat is pas écht duurzame klantgroei.

Hoe dat werkt?

Er zijn ontzettend veel ‘rankingsfactoren’ die de positie van jouw website in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines bepalen. Met SEO oefenen we invloed uit op die factoren. Dat doen we op verschillende manieren: door middel van SEO-contentcreatie, het optimaliseren van de techniek achter de website en het opbouwen van (domein)autoriteit. Met deze formule laten we jouw website én klantenbestand duurzaam groeien!

Jouw Marketing Bureau

SEO-content

Goede contentcreatie gaat verder dan alleen het schrijven van foutloze teksten. Het gaat ook om SEO-gericht schrijven, actualiteiten behouden en optimaliseren. Wanneer jij beter gevonden wil worden door jouw doelgroep, beginnen we met een grondig zoekwoordonderzoek en een maatwerk SEO-strategie. Hierin maken we een onder andere een planning voor het optimaliseren van bestaande pagina’s en het schrijven van nieuwe (landings)pagina’s. Bij sommige bedrijven is het verstandig om te focussen op een bepaalde stad of streek. Dit noemen wij local SEO. Deze bezoekers zijn enorm waardevol, omdat ze uit jouw omgeving komen. Zij zullen dan ook stuk sneller overgaan tot conversie, omdat ze al verder zijn in de customer journey. Kwaliteit boven kwantiteit dus!

On-page optimalisatie

Het uitvoeren van on-page SEO op een pagina gaat niet om het verbeteren van de inhoudelijke content of de User Experience (UX), maar om het verbeteren van de vindbaarheid van een pagina. On-page SEO is een continu proces. Wij houden de ontwikkelingen van het algoritme van Google nauwlettend in de gaten en kunnen daardoor grote impact maken op jouw online vindbaarheid. Het uitvoeren van on-page SEO kan hét verschil maken tussen wel en niet in de top 10-zoekresultaten staan.

Technische optimalisatie

De techniek achter jouw webpagina’s speelt een belangrijke rol binnen SEO. Jaarlijks lanceren zoekmachines honderden, zo niet duizenden updates – dus om jouw website up-to-date te houden, zullen er vaak optimalisaties moeten worden uitgevoerd. Met technische optimalisatie zorgen we dat jouw website op alle rankingsfactoren van Google goed blijft functioneren, van paginasnelheid tot aan websiteveiligheid.

Maak een afspraak

Om te presteren met SEO

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Ellen
  Joost Klein Europapa

  Linkbuilding

  Linkbuilding is een marketingmethode die wordt gebruikt om de posities van belangrijke zoekwoorden in zoekmachines nóg hoger te krijgen. Daarnaast genereer je met linkbuilding meer verkeer naar je website. Opereer je in een concurrerende markt, dan zul je merken dat je met contentcreatie alleen niet erg competitief kunt zijn. Om toch hoog in de rankings te staan, is linkbuilding een onmisbaar onderdeel van jouw online marketingstrategie. Door waardevolle websites een link naar jouw website te laten plaatsen, zal jouw website ook als waardevoller gezien worden en stijg je in de zoekmachineresultaten. Linkbuilding is een van onze belangrijkste diensten binnen SEO, daarom lees je hier meer over deze marketingdiscipline!

  Onze Messengers

  Onze SEO-specialisten

  Wemessage Ellen

  Ellen

  Head of Branding

  Wemessage Marleen

  Marleen

  Content Specialist

  Wemessage Milou

  Milou

  SEO Specialist

  Wemessage Stan

  Stan

  Website Specialist

  Wemessage Aniek

  Aniek

  Social Advertising Specialist

  Wemessage Daan

  Daan

  SEO Specialist

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland