E-mailmarketing

De essentie van e-mailmarketing

Met e-mailmarketing bouw je aan een betekenisvolle verbinding met je doelgroep. Een goede e-mailcampagne triggert jouw doelgroep met sterke content en een eigen tone of voice. De boodschap van jouw bedrijf belandt direct in de mailbox van mensen die in jou geïnteresseerd zijn. Hoewel e-mailmarketing een van de beste manieren van direct marketing is, zetten veel bedrijven het niet of onjuist in. Zonde als je het ons vraagt, want met e-mailmarketing kun je bestaande klanten of relaties van jouw bedrijf bereiken en betrokken houden. Een onmisbaar onderdeel van je marketingstrategie dus!

Inspelen op emoties, gebaseerd op data

Goede e-mailmarketing is niet gemakkelijk. De tijd van een simpele nieuwsbrief met een flauwe CTA is voorbij. Persoonlijkheid is tegenwoordig key. Je moet dus een goede strategie hebben. Wat is je doel? Hoe ziet de planning eruit? Welke doelgroep zit in welke fase van de customer journey? Jouw boodschap moet naadloos aansluiten op het profiel van de klant en ook daadwerkelijk waarde toevoegen.

Wemessage is gespecialiseerd in e-mailmarketing. Wij helpen jou bij het opbouwen van waardevolle verbindingen met je publiek. Onze experts richten jouw database in en bouwen van daaruit aan een krachtige campagne per doelgroep. Zo ontdekken we onder andere wanneer het beste moment is om jouw e-mails te versturen.

De kracht van onze campagnes komt uit onze content- en grafische hoeken. Onze vormgevers maken creatieve designs om de aandacht te trekken, waarna de pakkende tekst de lezer informeert over het doel van de e-mail. Onze specialisten zijn namelijk helemaal in tune met de tone of voice van jouw bedrijf én met de wensen van jouw doelgroep.

Voordelen van e-mailmarketing:

 • Jouw boodschap, direct in de inbox van je doelgroep
 • De kosten per conversie laag houden door een directe aanpak
 • Gedreven door data en direct meetbare resultaten
 • Een hoge ROI
 • Vertrouwen en merkloyaliteit opbouwen
Maak een afspraak

Trigger jouw klanten!

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Danny
  Wemessage 84092

  De kracht van Mailchimp

  Voor onze campagnes maken wij al jarenlang gebruik van Mailchimp. Sterker nog, Wemessage heeft diverse certificaten in huis voor deze tool. Dankzij de oneindige mogelijkheden is het onze beste vriend in de wereld van digitale communicatie.

  We stellen e-mails op met dynamische inhoud en een responsieve lay-out en zien direct de belangrijkste resultaten, zoals openingspercentage, bounce- en clickpercentage en conversiepercentages. Bovendien importeren we deze data naar Google Analytics, om zo nog meer inzichten te krijgen. Continu streven we naar relevantie, waarde en optimalisatie. Zo kun jij pas echt de vruchten plukken van jouw e-mailcampagnes. Dat is de toegevoegde waarde die Wemessage al haar opdrachtgevers biedt: progressie in elke fase van de customer journey, gebaseerd op data!

  Partners

  Mailchimp
  Copernica
  Onze Messengers

  Onze e-mailmarketeers

  Wemessage Aniek

  Aniek

  Social Advertising Specialist

  Wemessage Ellen

  Ellen

  Head of Branding

  Wemessage Engin

  Engin

  UX/UI Designer