Wemessage
Podcast
Elke week een nieuwe aflevering waarin ondernemers het verhaal achter hun succes delen. Laat je inspireren!

Afleveringen

Serkan Gozmen en Germain Henriquez gaan in de Wemessage Podcasts in gesprek met ondernemers, sporters en creators. Hoe zijn ze gekomen waar ze nu zijn? Is hun werk nog altijd hun passie? En waar hebben ze van geleerd?

René van der Zel (XXL Nutrition)

Als bodybuilder deed hij mee aan grote wedstrijden. Net als iedere sporter in zijn veld nam hij supplementen en shakes om zijn lichaam sterk en fit te houden. Helaas gebeurde bij hem het tegenovergestelde: de supplementen maakte hem ziek en droegen niks bij aan zijn zware trainingen.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Rob Hakvoort (Facility)

Onze gast van vandaag heeft ontzettend veel tegenslagen in zijn leven gekend, maar is er altijd weer bovenop gekomen. Hij begon zijn sportcarrière als motorracer, waarbij hij bijna ieder bot in zijn lichaam weleens heeft gebroken.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Yassine Assa & Gillian Justiana (AJ Soccerdreams)

Onze gasten van vandaag zijn twee jeugdvrienden met dezelfde passie: voetbal. Ze vonden elkaar tijdens de jeugdopleiding van PEC Zwolle, waar ze het uiteindelijk beide maakten tot het eerste elftal.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Henri Geuzinge (Dutch Food Experts)

Onze gast van vandaag is een man met een indrukwekkend internationaal heden en verleden. Als jongeman woonde hij al op verschillende plekken over de hele wereld. Hij wist al vroeg zijn dromen achterna te jagen en zijn kansen te verzilveren.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Ron Simpson ( The Avocado Show )

Onze gast van vandaag is inmiddels een van de grootste ondernemers van Nederland. Je kent hem natuurlijk van The Avocado Show, de Instagramwaardige lunchroom waarmee hij langzaam maar zeker de wereld aan het veroveren is.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Stef van der Zee & Dirk Jan de Boer ( Oostkracht 10 )

Onze gasten van vandaag zijn twee heren bij wie het ondernemerschap door de aderen giert. Vanuit de irritatie voor stoffige bureaus ontstond het idee om hun krachten te bundelen en samen een fris en rebels bedrijf te starten

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Niek van den Adel & Daniëlle van Gurp

Onze gasten van vandaag laten zich door niets of niemand tegenhouden. Als geen ander weten ze hoe ze een negatieve situatie kunnen ombuigen naar iets moois. Zij hielp hem het geluk te vinden terwijl hij ogenschijnlijk het perfecte leven had.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Rob & Ivanka Witteveen ( Voetcomfort )

Onze gasten van vandaag gaan ons na aan het hart – met deze ondernemers hebben we een partnerschap gebaseerd op wederzijdse normen en waarden. Daarom was het extra bijzonder dat ze aan onze podcasttafel plaatsnamen.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Ruben van Pelt ( Dobbi )

Onze gast van vandaag tourde al op jonge leeftijd door heel Amerika als pianist van een succesvolle muziekband. Op dat moment had hij nooit gedacht dat hij ooit eigen baas zou worden. Nu is hij eigenaar van Dobbi, de nummer 1 stomerij- en wasservice van Nederland.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Valentijn Bergers ( The Lemon Tree )

Onze gast van vandaag is Valentijn Bergers, eigenaar van de succesvolle horecaonderneming “The Lemon Tree” in Deventer! Zijn liefde voor horeca ontstond toen hij als afwasser begon in Zutphen.

Luister podcast

Blijf op de hoogte!

Wil je niets missen van de Wemessage podcasts? Dat begrijpen we helemaal! Je kunt je abonneren op onze podcast in de diverse podcast apps. Gebruik je een iPhone of iPad? Daar is de app standaard op te vinden. Op Android toestellen is de Google Podcast-app te downloaden in de Play Store. Ook op Spotify en YouTube zijn onze podcasts te beluisteren.

Beschikbaar op

Onze hosts

Serkan Gözmen

Oprichter Wemessage
Door Serkan’s bloed stroomt niet alleen ondernemen, maar ook ondernemers trainen om kansen te zien binnen hun bedrijf. Naast zijn werk spreekt hij vol passie over lekker eten en zijn gezin.

Vanuit zijn sales achtergrond en ervaring als ondernemer, traint hij diverse kleine en grote organisaties op het gebied van de kracht van Social Selling en Employee Branding.

Serkan heeft jarenlang bij de Goudengids gewerkt in de sales. Hij weet als geen ander hoe hard je moet werken om je targets te behalen en om daaroverheen te gaan.

Germain Henriquez

Oprichter Wemessage Academy & Elk Kind Een Bal
Germain is een Social Selling en LinkedIn specialist met een grote passie voor social media, marketing en sport.

Vanuit zijn brede sales & sportmarketing achtergrond traint en adviseert hij bedrijven, sportorganisaties en stichtingen over de kracht van Social Selling en Employee Branding.

Door zijn studie aan de Johan Cruyff University en Johan Cruyff Institute omarmt hij het gedachtegoed van het Cruyffiaans denken en past hij dit toe in het realiseren van zijn zakelijke en maatschappelijke doelen.

Deel je tips!

We vinden het fijn om te horen wat je van de Wemessage podcasts vindt! Jouw tips en mening zijn altijd welkom. En misschien ben of ken jij wel een enthousiaste ondernemer die het leuk vindt om bij ons aan te schuiven. Wat je ook met ons wilt delen, laat het vooral weten!