Doelen worden werkelijkheid

De wereld verandert. Exponentieel. Knipper met je ogen en er is weer een nieuwere trend, een betere ontwikkeling of een intelligentere technologie. Sta je even stil, dan loop je al snel mijlenver achter. Maar meegaan met de vooruitgang is voor ons óók niet genoeg. Wij willen innoveren, voorop lopen en anticiperen. Voorspellen en inspireren. Zo stellen we doelen, voor onszelf en onze partners, die voorbereid zijn op de toekomst die nog gaat komen. En weten we zeker dat, wanneer die toekomst daar is, wij vooraan staan en die doelen werkelijkheid worden.

Onze Messengers zijn veelal young professionals die opgegroeid zijn in het digitale tijdperk. Online ontwikkelingen en razendsnelle veranderingen zijn hen met de paplepel ingegoten. Hun aanpassingsvermogen is hun superkracht. Constant zijn ze op zoek naar manieren om alles uit de online omgeving van onze opdrachtgevers te halen. Dat maakt ons jouw ultieme strategische partner op afstand. We luisteren niet alleen naar wat jij wilt, maar doen ook wat jij nodig hebt. Zo kunnen ook jouw doelen morgen al een stukje dichter bij de werkelijkheid zijn.

Wemessage 83507

Missie

Wemessage staat voor kwaliteit. Wij voelen ons medeverantwoordelijk voor de groei van onze klanten. Daarom doen we niet alleen wat van ons gevraagd wordt, maar ondernemen we bewust met onze klanten mee door strategische keuzes te maken. Wij willen écht een verschil maken. En dat kunnen we bieden dankzij onze mensen. Onderling kennen we geen strijd; we zetten met z’n allen de schouders eronder en werken samen als één marketeer. Op die manier fungeren wij als jouw werknemer op afstand.

Het is ons doel om waarde toe te voegen aan jouw organisatie. Zien wij geen match omdat we geloven dat wij jou niet optimaal verder kunnen helpen, dan zullen we er ook voor kiezen geen verbinding aan te gaan. Maar starten we een samenwerking, dan heb je alles in huis met één gespecialiseerd full-service marketingteam.

Visie

Eerlijk is eerlijk, wij hebben niet altijd geloofd in een visie of vijfjarenplan. Maar als ondernemer ben je nooit waar je wilt zijn. Daarom werd het toch maar eens tijd om verder de toekomst in te kijken. Wanneer een MKB- of MKB+-organisatie ooit een toonaangevend marketingbureau in Overijssel nodig heeft, dan willen we dat zij gelijk aan Wemessage denken. Een goede website? Een sterke marketingstrategie? Dan moet je bij ons zijn! Onze naam nog groter maken is waar wij ons de komende tijd mee bezig houden.

Dat betekent niet alleen dat we ons specialistenteam op termijn willen verdubbelen, verschillende afdelingen gaan creëren en ons (nog) meer richten op automatsering en professionalisering. Het betekent vooral dat we de juiste klanten aan ons willen binden. Mooie klanten met grote toekomstplannen die voor de lange termijn met ons in het bootje stappen. Een partnerschap om trots op te zijn.

Ondertussen blijven wij leren en verbeteren. Als we terugkijken op de afgelopen 10 jaar, hebben we als organisatie grote stappen gemaakt. Onze kwaliteit wordt met het jaar beter, en dat is waar we ons op blijven focussen. Onze toekomst is gericht op impact!

#2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland