Social advertising

Tegenwoordig kunnen we niet meer om social media heen. En wil je een perfecte brandingfunnel creëren? Dan is het implementeren van social media in jouw online aanwezigheid een essentiële stap. Bijna iedere doelgroep is via social media te bereiken met de juiste strategie. Met het gebruik van social media creëer je onder andere meer websiteverkeer, meer bereik, een grotere interesse bij jouw doelgroep en meer waardevolle leads. Een onmisbaar element in jouw online strategie dus!

Adverteren op Instagram en Facebook

Advertenties op Instagram en Facebook worden gedeeld vanuit hetzelfde advertentiebeheerplatform. Voor het inrichten van optimale campagnes is technisch en analytisch inzicht vereist. Onze Social Advertising-specialisten weten als geen ander hoe ze Instagram of Facebook advertising voor jou het beste kunnen inzetten. Samen kijken we naar het doel van jouw campagne. Wil je een grotere naamsbekendheid, meer verkeer naar jouw website of een retargetingcampagne draaien? De mogelijkheden voor het uitstippelen van jouw campagnes zijn eindeloos. Op basis van de gegevens die wij binnenkrijgen van de advertentie, optimaliseren we vervolgens jouw doelgroepen en campagnes. Zo haal je binnen no time al jouw doelstellingen!

Organisch groeien op Instagram en Facebook

Naast adverteren kun je je ook focussen op organische groei op Facebook en/of Instagram. Ongeacht jouw keuze zal er een juiste strategie opgesteld moeten worden. Onze social media-experts gaan graag met je in gesprek over jouw doelen en wensen. Op basis van deze input maken we een passende strategie. Belangrijk voor groei op social media is consistent posten. Consistent posten zorgt namelijk voor een toename in volgers en engagement. Wanneer je optimale resultaten wilt halen uit Facebook en/of Instagram, kun je het beste inzetten op een combinatie van organisch posten en adverteren. Onze specialisten adviseren je hier graag over!

Maak een afspraak

Wees zichtbaar!

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Danny
  Wemessage 84092

  Impact creëren op LinkedIn

  Ben je veelal actief in de B2B? Dan kan jouw aanwezigheid op LinkedIn niet ontbreken! Zowel onbetaald als betaald kun je op LinkedIn prachtige resultaten behalen. De LinkedIn-specialisten van Wemessage kunnen jou ondersteunen bij LinkedIn Advertising, het creëren van organische groei en storytelling.

  LinkedIn Advertising

  Het inrichten van een campagne op LinkedIn biedt vele mogelijkheden. Omdat LinkedIn-gebruikers een hoop gegevens in moet vullen bij het aanmaken van een account, kun je op geen enkel ander platform zo gericht targeten op een specifieke doelgroep. Het grote verschil tussen adverteren op LinkedIn en adverteren op Facebook of Instagram, is dat LinkedIn gegarandeerd de advertentie aan iedereen in de doelgroep toont, mits het budget toereikend is. Onze LinkedIn-specialisten helpen jou graag bij het opzetten van een ijzersterke LinkedIn-campagne.

  Organische groei

  Wil je het bereik van jouw zakelijke LinkedIn-pagina vergroten? Dan is het regelmatig plaatsen van content erg belangrijk. Je laat daarmee aan LinkedIn zien dat je interessante content deelt voor jouw doelgroep. Daarbij wegen ook de likes en reacties mee aan het bereik van een post. Hoe interessanter de content, hoe meer likes en hoe meer gebruikers het bericht zien. Onze LinkedIn-specialisten kunnen een passende strategie voor je uitzetten en ook complete bedrijfspagina’s overnemen. Zo voorzie jij jouw doelgroep regelmatig van nieuwe relevante content en vergroot je het bereik van je LinkedIn-pagina!

  Storytelling

  Storytelling betekent letterlijk “verhalen vertellen”. Het is een manier om een boodschap over te brengen en een connectie te maken met jouw publiek. Bij storytelling is het belangrijk om de klant in gedachten te houden, er wordt daarbij dus niet gefocust op het aansporen tot het kopen van een product of afnemen van een dienst. Met een goed verhaal val je op bij je publiek en zullen ze jou al snel onthouden. Onze LinkedIn Storytellers zetten zich in om prachtige verhalen te creëren die passen bij jou en jouw bedrijf.

  Onze Messengers

  Onze social ads-specialisten

  Wemessage Aniek

  Aniek

  Social Advertising Specialist

  Wemessage Ellen

  Ellen

  Head of Branding

  Wemessage Marleen

  Marleen

  Content Specialist

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland