Een onmisbaar platform

In Nederland alleen al telt Facebook meer dan 10 miljoen gebruikers. Hoewel andere social mediakanalen hard aan de weg timmeren, weet Facebook nog altijd meer gebruikers aan zich te binden dan YouTube, Instagram, LinkedIn, Twitter en tal van andere kanalen. Dat Facebook een onmisbaar deel is van jouw marketingstrategie, is dus een feit. De kans dat jouw doelgroep zich op het platform bevindt, is namelijk gigantisch. Zonde om daar geen gebruik van te maken!

Facebook is hét kanaal bij uitstek om jouw doelgroep te bereiken. De meest gerichte manier om dat te doen, is middels Facebook Advertising. Het voordeel van Facebook Advertising is dat je zeer gericht kunt targeten op jouw doelgroep. Niet alleen op basis van hun demografische gegevens, maar ook op basis van hun interesses. En hoewel social media met name doeltreffend is wanneer je meer naamsbekendheid op wilt bouwen, genereer je met Facebook Advertising ook snel en gemakkelijk meer websitebezoekers en dus conversies.

Meten is weten

Adverteren op social media is not to be taken lightly. Technisch en analytisch inzicht is vereist om optimale campagnes in te kunnen richten. De Social Advertising-specialisten van Wemessage weten als geen ander hoe ze Facebook Advertising in jouw voordeel kunnen laten werken. Samen met jou denken we een sterke strategie uit, gebaseerd op jouw doelstellingen. Wil je meer verkeer naar jouw website leiden? Grotere naamsbekendheid? Snel een vacature vervullen? Op basis van de data die middels de advertenties binnenkomt, optimaliseren we jouw doelgroepen, campagnes en resultaten, zodat jij binnen no time je doelstellingen behaalt.

We weten dat slechts 2% van al jouw websitebezoekers meteen overgaat tot een conversie. Wat gebeurt er met die andere 98%? Zij zijn op jouw website geweest en kennen je dus inmiddels. Grote kans dat minstens een deel van die bezoekers ook interesse in jouw diensten of producten heeft. Daar moet je gebruik van maken! Met een retargetingcampagne op Facebook blijf je bij deze bezoekers on top of mind en vergroot je de kans dat zij alsnog naar jouw website terugkeren om te converteren. Naast retargeting biedt Facebook nog veel meer mogelijkheden om jouw doelgroep gericht te bereiken en jouw doelstellingen te behalen. Wemessage kan jou daarbij helpen!

Maak een afspraak

Vergroot jouw bereik op Facebook!

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Marleen
  Wemessage 84036

  Zo behalen wij succes!

  Helaas worden jouw advertenties niet zomaar door Facebook vertoont. Het algoritme van Facebook bepaalt welke advertenties het meest interessant zijn en dus ook welke het vaakst door jouw doelgroep worden gezien. Onze Facebook Advertising-specialisten kennen het algoritme op hun duim en weten als geen ander hoe jouw advertenties altijd op het juiste moment bij jouw doelgroep terecht kunnen komen. Samen creëren we de beste content, doelstellingen én resultaten!

  Partners

  Flowbox
  Onze Messengers

  Onze Facebook-experts

  Wemessage Marleen

  Marleen

  Content Specialist

  Wemessage Aniek

  Aniek

  Social Advertising Specialist

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland