Klantvraag

De opdracht? In topvorm komen!

Kei-Fit is een sportschool met vier vestigingen: in Lichtenvoorde, Haaksbergen, Gendringen en Doetinchem. Met een breed aanbod aan sportmogelijkheden en een uiterst gemotiveerd team helpt Kei-Fit haar klanten om hun sportieve doelen te behalen. Of het nu gaat om fitness, tennissen, bootcamp of de sauna, bij Kei-Fit kan iedereen terecht voor een totaalaanbod. Met al deze diensten en vier verschillende locaties bestaat het risico dat het overzicht verloren gaat. Want waar Kei-Fit voorheen voor iedere locatie een aparte website had, werd het tijd om daar verandering in te brengen. Kei-Fit had de behoefte aan eenheid en een gezamenlijke huisstijl en uitstraling. Dat is waar Wemessage in beeld kwam. Samen hebben we een op maat gemaakte website gecreëerd die eenheid uitstraalt en overzichtelijk is.

Opdrachtgever Kei-Fit
Diensten Landingspagina
Logo & huisstijl
On-page SEO
Remarketing
Search Engine Advertising
Webdesign
Webdevelopment
Website Bekijk de website
Website Kei-Fit Website Kei-Fit Website Kei-Fit Website Kei-Fit Website Kei-Fit
Onze oplossing

Website

De nieuwe website staat vol met foto’s van het team, waarbij iedere bezoeker meteen ziet wie bij welke locatie hoort. Daarnaast kun je door het strakke design eenvoudig over de website navigeren en kan iedereen vinden waar hij of zij naar op zoek is. De restyling van de huisstijl vroeg om het nodige maatwerk, aan de hand van rustige kleuren en duidelijke blokken ademt de website eenheid en overzichtelijkheid. Daarnaast hebben we de website geüpgrade met een strakke introductievideo, waarin alle mogelijkheden van Kei-Fit goed naar voren komen. Kei-Fit is dynamisch, divers en onderscheidend en dat straalt de nieuwe website nu ook uit!

 

Website Kei-Fit
Website Kei-Fit
Zoekmachineoptimalisatie

SEO & SEA

Na de bouw en livegang van de website, kwam onze samenwerking met Kei-Fit niet ten einde. Nu is het onze taak om zoveel mogelijk bezoekers naar de site te leiden. Hoe we dat doen? Onder andere met SEO! Door relevante websitepagina’s voor Kei-Fit te schrijven, weet hun doelgroep hen eerder en beter te vinden. Daarnaast blijven we bezig met het optimaliseren van de website, want Google houdt van actieve websites. Door goed te blijven monitoren en waar nodig aan te passen, blijft Kei-Fit online goed vindbaar.

Naast het verbeteren van de organische vindbaarheid, voeren we ook Google Advertising-campagnes uit voor Kei-Fit. Door zoekadvertenties te schrijven die goed aansluiten bij de zoekopdrachten van de doelgroep van Kei-Fit, komen de advertenties op het juiste moment bij geïnteresseerden in beeld. Hierdoor is Kei-Fit niet alleen organisch goed vindbaar, maar ook op het gebied van betaalde advertenties.

Top of mind awareness

Remarketing & social media

Met behulp van retargeting zorgen we er verder voor dat de doelgroep meer contactmomenten heeft met Kei-Fit. Aan de hand van remarketing worden de klanten van Kei-Fit na hun bezoek aan de website nog een aantal keer aan Kei-Fit herinnerd. Met een goede combinatie van organisch en betaald verkeer zijn we in staat om samen met Kei-Fit hun online doelen te behalen en zelfs te overstijgen!

Kei-Fit richt zich op zowel jong als oud. En waar is in deze tijd vooral de jonge generatie meer te vinden dan op social media? Maandelijks plaatsen we meerdere social mediaberichten en advertenties om ook op de sociale kanalen op het juiste moment te verschijnen bij de doelgroep.

Socials Kei-Fit
Resultaat

Website in topvorm

Een gloednieuwe website waarin alle vier de vestigingen onder één dak worden weergegeven. Een website waar met behulp van een goede SEO- en SEA-strategie per maand gemiddeld ruim 5.000 bezoekers op terecht komen. Daarnaast is het dus erg eenvoudig om te schakelen tussen de verschillende locaties en is het duidelijk wat je per locatie kan doen en welk personeel op welke locatie werkt. Naast fitte klanten is Kei-Fit nu ook online erg sterk aanwezig en beschikken ze over een website in topvorm!

>5K

Maandelijkse bezoekers

+40%

Conversies

+25%

Unieke bezoekers

Website Kei-Fit uitgelicht
Ook meer websitebezoekers?

Neem contact op!

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Onze Messengers

  Zij weten alles over deze case.

  Thumbnail Wemessage Murat 2

  Murat

  Managing Director

  Wemessage Jelmar

  Jelmar

  Front-end Developer

  Wemessage Danny

  Danny

  Head of Marketing

  Wemessage Alpay 2

  Alpay

  Website Specialist

  Wemessage Robin

  Robin

  SEA Specialist

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland