Kei-Fit

K

WE Wemessage Logo Fan

Kei-Fit.nl

Bij Kei-Fit valt de grote hoeveelheid sportmogelijkheden je meteen op. Maar liefst vier vestigingen bieden verschillende faciliteiten aan voor zowel inspanning als ontspanning. Het gehele team motiveert hun gasten om hun sportieve doel te bereiken. Of ze nu strakker, krachtiger of energieker willen worden. Die doelen moesten natuurlijk ook meteen van de nieuwe Kei-Fitwebsite afspatten. Ready? Set, go!

Bekijk de website
Home page Keifit

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversie0%

Alles in één

Voorheen had Kei-Fit vier verschillende websites voor de vier verschillende vestigingen. Weg met die scheiding, zo luidde de opdracht. Wij creëerden een op maat gemaakte website die eenheid uitstraalt, zonder het overzicht te verliezen. Alle vier de vestigingen zijn nu te vinden onder Kei-Fit.nl. De persoonlijke website staat vol foto’s van het team, waarbij het voor de bezoeker meteen duidelijk is met welke locatie ze te maken hebben. Door het strakke design en de eenvoudig te navigeren website kan iedereen meteen vinden waarnaar hij op zoek is.

Keifit mobiele website

Kei overzichtelijk

De restyling van de huisstijl vroeg om het nodige maatwerk. Met duidelijke blokken en rustige kleuren straalt de website nu eendracht en overzichtelijkheid uit. Als kers op de taart laat een mooie introductievideo meteen zien dat alles mogelijk is bij Kei-Fit: van fitness en tennis tot ontspanning in de sauna. Jong en oud is welkom. Divers, dynamisch en onderscheidend; net als de nieuwe website!

Keifit Fitness
Terug naar overzicht HAYA Letselschade