Kei-Fit

  • - Online marketing
  • - Websites

WE Wemessage Logo Fan

  • werkzaamheden
  • Online marketing
  • Websites
  • klant
  • Kei-Fit
  • branche
  • Sportschool

Kei-Fit.nl

Bij Kei-Fit valt de grote hoeveelheid sportmogelijkheden je meteen op. Maar liefst vier vestigingen bieden verschillende faciliteiten aan voor zowel inspanning als ontspanning. Het gehele team motiveert hun gasten om hun sportieve doel te bereiken. Of ze nu strakker, krachtiger of energieker willen worden. Die doelen moesten natuurlijk ook meteen van de nieuwe Kei-Fitwebsite afspatten. Ready? Set, go!

Bekijk de website
Home page Keifit

Uitdaging

Jaar0

Bezoekers0%

Conversie0%

Alles in één

Voorheen had Kei-Fit vier verschillende websites voor de vier verschillende vestigingen. Weg met die scheiding, zo luidde de opdracht. Wij creëerden een op maat gemaakte website die eenheid uitstraalt, zonder het overzicht te verliezen. Alle vier de vestigingen zijn nu te vinden onder Kei-Fit.nl. De persoonlijke website staat vol foto’s van het team, waarbij het voor de bezoeker meteen duidelijk is met welke locatie ze te maken hebben. Door het strakke design en de eenvoudig te navigeren website kan iedereen meteen vinden waarnaar hij op zoek is.

Kei-Fit-mobiel-1

Kei overzichtelijk

De restyling van de huisstijl vroeg om het nodige maatwerk. Met duidelijke blokken en rustige kleuren straalt de website nu eendracht en overzichtelijkheid uit. Als kers op de taart laat een mooie introductievideo meteen zien dat alles mogelijk is bij Kei-Fit: van fitness en tennis tot ontspanning in de sauna. Jong en oud is welkom. Divers, dynamisch en onderscheidend; net als de nieuwe website!

Kei-Fit-fitness

En nu verder

De website is klaar, de styling is voltooid en nu verder. Wij voeren voor Kei-Fit maandelijks onze marketingwerkzaamheden uit. Op deze manier blijven jong en oud Kei-Fit vinden in hun zoektocht naar sport en activiteit. Tevens hosten wij de website van Kei-Fit. Wij zorgen ervoor dat Kei-Fit 24/7 vindbaar is voor iedereen. Onze specialisten zorgen ervoor, dat de online doelen van Kei-Fit behaald en zelfs overstegen worden.

Kei-Fit-sportschool

Mobile view

Website

Kei-Fit is meer dan alleen een sportschool. Kei-Fit is een totaalaanbod aan sport en activiteit voor jong en oud. Van sportschool en groepslessen tot tennis en obstacle runs. Door het totaalaanbod is voor iedereen een leuke sport of activiteit te vinden. Het was onze uitdaging om deze eenheid terug te laten keren op de website. De verschillende locaties en websites versmolten tot één website voor Kei-Fit met al het aanbod en alle vestigingen. Eenvoud en overzichtelijk, dat moest de nieuwe website worden. Het eindresultaat zijn wij zeer trots op. Samen met Kei-Fit willen we onze gezette doelen bereiken en meer: Onszelf verbazen met topresultaat, net als de klanten van Kei-Fit.

Kei-Fit-outdoor

Restyling

Bij de nieuwe propositie hoort een goede restyling. De website is voorzien van duidelijk contrast, zonder felle kleuren. De opbouw is eenvoudig en de vier vestigingen zijn vermeld onder één dak. De achtergrond van de pagina’s is rustig, zonder kleur en in de website is geel subtiel verwerkt als tegenhanger van de zwarte tekst.

Kei-Fit-kids
Terug naar overzicht Firstcarecompany