Herkenbaarheid en authenticiteit

Een merk is niet compleet zonder eigen logo en huisstijl. Er is zoveel essentie verborgen in een logo alleen al – denk maar aan FedEx (de pijl tussen de E en de X), Amazon (verkoopt alles van A tot Z) en ons eigen Wemessage-logo (herken jij de W?). Een grote verantwoordelijkheid dus om een logo en huisstijl te ontwikkelen die precies bij jouw organisatie, missie en visie passen.

Een herkenbare visuele identiteit is van groot belang. De UX/UI designers van Wemessage leggen jouw logo en huisstijl maar al te graag vast in jouw eigen brand book. Daarin beschrijven we de vormen, kleuren, typografie en toepassingen van het logo en de huisstijl. Ook ontwerpen we bijpassende offline stukken, zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en brochures. Zo creëren we een totaalconcept rondom jouw (nieuwe) merkidentiteit.

Wie ben jij?

Het allereerste contact dat je legt met jouw doelgroep, of dat nou online of offline is, vindt plaats via jouw logo en huisstijl. Het is dus ontzettend belangrijk dat je daarmee een goede indruk achterlaat. Daarom ontwerpen wij niet alleen een uniek en op maat gemaakt logo voor jouw organisatie, maar leggen we je ook graag uit waarom er bepaalde keuzes wel of juist niet zijn gemaakt. En om dat te kunnen doen, moeten we jou eerst écht goed leren kennen.

Voor een krachtig logo en passende huisstijl verdiepen we ons eerst in jouw onderneming. Wie ben jij? Wat zijn jouw kernwaarden? Wie wil je aanspreken en wat wil je overbrengen? Uiteindelijk komen we tot een duidelijk beeld van jouw organisatie en wensen. Met deze ideeën gaan onze designers vervolgens aan de slag. We maken een eerste schets, leggen deze aan je voor en werken vanuit hier verder aan een complete uitwerking van het brand book. Dit vormt de basis voor alle on- en offline uitingen. Denk dus niet alleen aan visitekaartjes en flyers, maar ook aan jouw (nieuwe) website en online communicatie.

Maak een afspraak

Ja, ik wil mijn logo en huisstijl laten ontwerpen!

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Engin
  Wemessage 83349

  Wie zijn wij?

  Onze designers weten als geen ander hoe ze jouw merkidentiteit naar een authentiek logo en creatieve huisstijl moeten vertalen. Vanuit hier werken we verder aan de webdevelopment van jouw website, on- en offline communicatie en jouw algehele online strategie. Wemessage is als full-service digital agency jouw marketingafdeling op afstand. Wij zijn klaar om jouw merk naar het volgende online level te tillen. Jij ook?

  Partners

  Adobe Illustrator
  Adobe Photoshop
  Indesign
  Adobe Acrobat Pro Dc
  Invision
  Onze Messengers

  Onze visual experts

  Wemessage Engin

  Engin

  UX/UI Designer

  Wemessage Bob

  Bob

  Head of Websites

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland