First things first!

Een succesvolle website start met een goed ontwerp. Want een website is één ding, maar sluit deze ook aan op jouw merkidentiteit en zakelijke doelen? Dat zou wel moeten, wil jij je online doelstellingen behalen. Wemessage helpt jou je doelen niet alleen te behalen, maar zelfs te overstijgen. Dat begint met een sterk design dat past bij jouw organisatie, aantrekkelijk is voor jouw doelgroep en rekening houdt met de UI en UX van jouw website.

Wat wil jij bereiken met jouw website? Moeten bezoekers makkelijk informatie kunnen vinden, wil je meer leads genereren of dient de website als jouw online portfolio? Wat het doel van jouw website ook is, de UX/UI designers van Wemessage weten jouw wensen feilloos te vertalen naar hun digitale tekenbord. Daarbij houden ze niet alleen rekening met een herkenbaar en strak design, maar ook met de gebruiksvriendelijkheid. Wat voor zin heeft een mooie website als bezoekers niet kunnen vinden wat ze nodig hebben? Juist.

Zo gaan wij te werk

Voor we aan de ontwerpfase van jouw website beginnen, willen we jouw organisatie vanbinnen en -buiten leren kennen. Het ontwerp vertelt namelijk als geen ander het verhaal van jouw merk. Waar sta je voor? Wat wil je uitstralen? Wat vindt jouw doelgroep belangrijk? Op basis van jouw kernwaarden en visie kiezen onze designers zorgvuldig de kleuren, typografie en vormgeving van de website. Design lijkt namelijk een gevoelskwestie, maar heeft alles te maken met neurologische associaties. En laat dat nou net zijn waar onze vormgevers in uitblinken.

Ieder webdesign wordt op maat gecreëerd. Geen merk is tenslotte hetzelfde. Niet alleen jouw merkidentiteit wordt in het ontwerp meegenomen, we denken ook na over de User Interface (UI) en de User Experience (UX) van jouw website. Zijn buttons en verwijzingen goed te vinden? Kan de website CTA-gedreven (Call to Action) worden ingericht? Is de website ook responsive voor mobiel en tablet? Over deze en meer vragen wordt al in de ontwerpfase nagedacht. Zo ben jij verzekerd van een strak én functioneel design.

Maak een afspraak

Jouw website ook nieuw leven inblazen?

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Cody
  Wemessage 83850

  En nu?

  We ontwerpen maatwerk WordPress-websites waarbij onze UX/UI designers geen detail over het hoofd zien. Is het ontwerp klaar en akkoord, dan is de beurt aan onze front- en back-end developers om het ontwerp leven in te blazen en de website daadwerkelijk te gaan bouwen. Op ieder moment in het proces denken wij als verlengstuk van jouw organisatie met je mee. Zo creëren we samen een prachtige website die de basis vormt voor jouw digitale succes!

  Partners

  Sketch
  Figma
  Zeplin
  Invision
  Wordpress
  Magento
  Adobe Xd
  Premiere Pro
  After Effects
  Onze Messengers

  Onze visual experts

  Wemessage Engin

  Engin

  UX/UI Designer

  Wemessage Cody

  Cody

  UX/UI Designer

  Wemessage Alpay 2

  Alpay

  Website Specialist

  Wemessage Bob

  Bob

  Head of Websites

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland