Wat is copywriting?

Copywriting is simpelweg het laten schrijven van teksten voor jou of jouw bedrijf door iemand anders. Het schrijven van goede teksten voor je website is namelijk minder makkelijk dan je denkt. Het is belangrijk om onderscheidende teksten te schrijven die aanslaan bij je doelgroep.

Goede teksten gaan verder dan alleen de juiste spelling, grammatica en zinsopbouw. Het is belangrijk om bij het schrijven van je content het einddoel van de tekst in gedachten te houden. Wat wil je dat de lezer gaat doen na het lezen van de tekst? Wat zijn de vragen die hij of zij kan hebben? En geeft de tekst antwoord op al deze vragen?

Onderscheidend vermogen

Het is voor elk bedrijf belangrijk om uniek te zijn. Het innemen van een eigen plaats in de markt en in de gedachten van de doelgroep is cruciaal. Het onderscheidend vermogen van een bedrijf zit altijd in de organisatie zelf. Wat zijn de missie, visie en kernwaarden? Wat zijn de idealen en de cultuur van het bedrijf? Door dit goed in kaart te brengen, kun wij de communicatie op jouw website richting de markt en doelgroep hierop afstemmen.

Met die informatie gaan wij aan de slag om pakkende en overtuigende teksten voor je te schrijven. Copywriting combineert de inhoudelijke content met het aantrekkelijk maken van de tekst. Onze copywriters zijn stuk voor stuk in staat om het verhaal van jouw bedrijf om te zetten in een ‘oplossing’. Deze oplossing geeft het antwoord op de vragen van de bezoeker en creëert tegelijkertijd een connectie.

Maak een afspraak

Ik wil copywriting uitbesteden!

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Ellen
  Wemessage 83507

  Jouw websiteteksten laten schrijven door Wemessage

  Wemessage verzorgt copywriting voor veel verschillende bedrijven. Om krachtige copywriting te creëren, is het belangrijk dat onze tekstschrijvers zich goed kunnen verplaatsen in jouw schoenen. Zo zijn ze beter in staat om de juiste tone of voice te gebruiken die aanslaat bij jouw doelgroep.

  Om jouw merkidentiteit en tone of voice goed te leren kennen, beginnen wij altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek stellen we alle vragen om de merkidentiteit van jouw bedrijf te leren kennen, zodat we deze tijdens het schrijven van teksten eigen kunnen maken. Daarnaast bespreken we welke CTA’s (Call to Actions) je wilt gebruiken. Teksten kunnen namelijk verschillende doelen hebben, zoals informeren of activeren. Wij helpen jou de juiste website teksten te creëren voor jouw doelgroep!

  Onze Messengers

  Onze copywriters

  Wemessage Ellen

  Ellen

  Head of Branding

  Wemessage Marleen

  Marleen

  Content Specialist

  Wemessage Milou

  Milou

  SEO Specialist

  Wemessage Nick 02

  Nick

  Content Specialist

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland