Geen randzaak, maar hoofdzaak

Het is zover: je nieuwe website is eindelijk zo goed als klaar! Het design is precies zoals je voor ogen had, je hebt passend beeldmateriaal en de teksten klinken als een klok. Waar je vaak niet over nadenkt, is de hosting van jouw nieuwe website. Dit lijkt een randzaak, maar neem van ons aan dat het zeer belangrijk is. Geen zorgen, we’ve got you covered!

Betrouwbare hosting bij Wemessage

Voor je website live gaat, moet je de keuze maken waar je ‘m laat draaien. Een betrouwbare hostingpartner is belangrijk. Je hebt niets aan een website die traag is en om de haverklap offline is.

Goed nieuws: de hosting kun je met een gerust hart bij ons onderbrengen. Onze datacenters voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging en de hostingomgevingen worden 24 uur per dag, 7 dagen per week gemonitord. Ontstaat er toch een keer een probleem? Dan lossen we het binnen no time op.

Maak een afspraak

Vragen over hosting & support?

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Christian
  Wemessage 83482

  Goede support

  Naast betrouwbare hosting moet je kunnen rekenen op goede support. Je hoeft daarom niet na te denken over benodigde updates voor je website. Wij monitoren welke update nodig is op welk moment en voeren deze uit. Daarbij zijn we er altijd scherp op dat alles naar behoren verloopt, zodat er geen problemen ontstaan. Jij kunt je dus volop blijven concentreren op het runnen van je onderneming. Meer weten? Neem contact met ons op!

  Partners

  Ixl Hosting
  Wordpress
  Magento
  Visual Studio
  Onze Messengers

  Ons technische supportteam

  Wemessage Alpay 2

  Alpay

  Website Specialist

  Wemessage Jelmar

  Jelmar

  Front-end Developer

  Wemessage Naberd

  Naberd

  Back-end Developer

  Wemessage Marvin

  Marvin

  Front-end Developer

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland