Feddema

  • - Online marketing
  • - Websites

WE Wemessage Logo Fan

  • werkzaamheden
  • Online marketing
  • Websites
  • klant
  • Feddema
  • branche
  • Conservatie en restauratie

Feddema.nl

Wemessage toog naar het hoge noorden en schoof aan bij Feddema in Drachten, Friesland. Een mooie, moderne winkel waar in alle denkbare waardevolle spullen gehandeld wordt: goud en zilver natuurlijk, maar ook postzegels, antiek en Swarovski. Een nuchtere en scherpe samenwerking werd het gevolg, met een sprankelende nieuwe website als resultaat! Of, zoals wij het graag noemen, een website met een gouden randje.

Bekijk de website
Feddema website

Uitdaging

Jaar0

Bezoekers0%

Conversies0%

Een gouden randje

Wie zijn of haar waardevolle spullen wil verkopen of laten taxeren, zit goed bij Feddema. Met drie taxatiespecialisten heeft dit familiebedrijf goud in handen. Letterlijk! Omdat de doelgroep van Feddema graag in de winkel zelf komt en niet lang online wil navigeren, is de website duidelijk en overzichtelijk gebleven. Zo kunnen zij direct de informatie vinden waarnaar ze op zoek zijn. Omdat potentiële klanten hun waardevolle spullen in betrouwbare handen willen achterlaten, moest de website ook veilig en vertrouwd aanvoelen. Dat doen we door gebruik te maken van authentieke foto’s, door vader en zoons Feddema zelf gemaakt. Ook vind je regelmatig foto’s van het pand op de website én kan de winkel middels Google Maps van binnen bekeken worden. Zo is de website, net als de werkwijze van Feddema zelf, altijd transparant.

Responsive website Feddema

Uniek in haar soort

Speciaal voor Feddema ontwierpen wij een online taxatiepagina, waar klanten hun gegevens en foto’s achter kunnen laten. Zo kan Feddema alvast een blik werpen op de waardevolle bezittingen van haar klanten en kan een juiste inschatting gemaakt worden op voorhand van de daadwerkelijke taxatie. Dat scheelt tijd en geld! Deze online taxatiepagina is uniek voor handels als Feddema. Een groot voordeel waarmee we het bezoekersaantal een echte boost gaan geven!

Feddema munten

Leer iedere dag

Op het gebied van de website viel voor Feddema veel te leren, maar ook wij leerden van Feddema! De vorige website werd van slechts twee pagina’s (een homepage en een contactpagina) uitgebreid naar een volwaardige site. Dat betekende ook dat er een hoop teksten bijgeschreven moesten worden. Onze expertise ligt in marketing, niet in goud-, zilver- en muntenhandel. Er werd door onze contentspecialist flink ingelezen en gespard met Feddema voor mooie en accurate teksten. Zo leren wij ook nog iedere dag van unieke klanten als Feddema.

Nieuwe website Feddema

Mobile view

Website

Feddema is in- en verkoper van goud- en zilvermunten en postzegels. Wij hebben hun expertise samengepakt met onze expertise en daarop hun website opnieuw opgebouwd. De website is uitgebreid van twee pagina’s (homepage en contactpagina) naar een volwaardige website met concrete landingspagina’s en een taxatiepagina. Op deze manier komen de klanten van Feddema heel concreet bij hun doel uit op de website. De website staat als een huis. Op naar een duurzame samenwerking!

Feddema-website

Onderhoud en vindbaarheid

De website neerzetten is gelukt. De samenwerking zetten wij voort met continu onderhoud en hosting van de website. Tevens voeren wij maandelijks online marketing werkzaamheden uit voor Feddema, zodat zoveel mogelijk kopers en verkopers van goud of zilver bij Feddema terecht kan komen. Gezamenlijk willen wij de mijlpalen van Feddema behalen en overtreffen. Wij leren van elkaar en dat maakt ons beiden beter voor de toekomst.

Responsive website Feddema
Terug naar overzicht Voetcomfort