Klantvraag

Een website die meegroeit

Al meer dan 70 jaar is Vos Transportgroup actief op het gebied van transport en distributie. Het bedrijf heeft momenteel vestigingen in Deventer, Ittervoort, Groningen en Alblasserdam, maar begon ooit met slechts één vrachtwagen. Dankzij jarenlange ervaring en haar opgebouwde expertise is Vos Transportgroup momenteel een belangrijke schakel geworden in de keten van veel erkende opdrachtgevers. Door groei van het bedrijf werd het tijd om ook de website eens een complete renovatie te geven. Vos Transportgroup had behoefte aan een nieuwe website die de huisstijl uitdraagt en daarnaast ook op Google goed vindbaar is.

Opdrachtgever Vos Transportgroup
Diensten Landingspagina
Linkbuilding
Search Engine Advertising
Webdesign
Webdevelopment
Website Bekijk de website
Website VOS Transport Website VOS Transport Website VOS Transport Website VOS Transport Website VOS Transport
Onze oplossing

Nieuwe website

Met het oog op de huisstijl van Vos Transportgroup hebben wij een geheel nieuwe website gebouwd. Hierbij lag de focus op het creëren van een duidelijk overzicht van de diensten van Vos Transportgroup. Op de nieuwe website is het erg makkelijk voor bezoekers om te navigeren en kunnen ze makkelijk vinden waarnaar ze op zoek zijn. Daarnaast is de website nu ook responsive, waardoor deze op mobiele apparaten goed te bekijken en functioneel is.

Website VOS Transport
Website VOS Transport
Openbaar vervoer

SEO

Een van de belangrijkste doelen was om meer organisch verkeer naar de nieuwe website te leiden. Dit hebben we gerealiseerd door een SEO-vriendelijke website te bouwen. De nieuwe website van Vos Transportgroup is uitermate vriendelijk voor zoekmachines en maakt het gemakkelijk om specifieke landingspagina’s te schrijven en plaatsen. Wij schrijven en optimaliseren daarom maandelijks meerdere landingspagina’s op basis van de zoektermen die de doelgroep gebruikt. Hierdoor wordt de vindbaarheid van de website vergroot en komen er meer bezoekers naar de website.

Kortetermijnstrategie

Betaald transport

Naast het stimuleren van organisch verkeer, liggen er voor Vos Transportgroup ook kansen op het gebied van betaalde advertenties. Door aan de hand van betaalde advertenties bij de doelgroep te verschijnen, wordt de kans op websitebezoeken en conversies vergroot. Om deze reden voeren wij ook maandelijks SEA-activiteiten uit voor Vos Transportgroup.

Website VOS Transport
Website VOS Transport
Langetermijnstrategie

Meerdere wegen naar Rome

Naast het verbeteren van de organische (SEO) en betaalde (SEA) vindbaarheid van Vos Transportgroup, is het belangrijk om de laatste slag te slaan in de zoekresultaten, namelijk het bemachtigen van de topposities. Dit doen wij aan de hand van linkbuilding. Door ervoor te zorgen dat andere websites (met een hoge domeinautoriteit) naar Vos Transportgroup verwijzen, verhogen we de domeinautoriteit van de website van Vos Transportgroup zelf. Daardoor beoordelen zoekmachines de website als nog waardevoller, waardoor Vos Transportgroup een nog betere positie krijgt in de zoekresultaten.

Resultaat

Het resultaat mag er wezen

De combinatie van betaald verkeer, organisch verkeer en linkbuilding heeft zijn vruchten afgeworpen. Momenteel staat Vos Transportgroup namelijk met 38% van de zoekwoorden waarop zij gevonden willen en kunnen worden in de top 3 van de zoekresultaten. Wat dit oplevert qua websitebezoekers en conversies? In kwartaal 1 t/m 3 van 2021 had Vos Transportgroup ruim 5.000 bezoekers per maand. Deze bezoekers leveren gemiddeld 33 conversies per maand op. Resultaten om trots op zijn!

38%

Top 3-notering in Google

>5.000

Bezoekers p/m

>100

Conversies p/m

Website VOS Transport uitgelicht
Wij helpen je verder

Neem contact op

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Onze Messengers

  Zij weten alles over deze case.

  Wemessage Danny

  Danny

  Head of Marketing

  Wemessage Engin

  Engin

  UX/UI Designer

  Wemessage Jelmar

  Jelmar

  Front-end Developer

  Wemessage Serkan

  Serkan

  Managing Director

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland