Klantvraag

Werken bij Vos

In veel sectoren staan bedrijven op dit moment voor de grote uitdaging om voldoende gekwalificeerde medewerkers te vinden. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt is dat niet eenvoudig. Ook Vos Transport Group, een transportbedrijf in Deventer, liep hier tegenaan. De openstaande vacatures stonden wel op hun website, maar waren niet prominent genoeg aanwezig. Het leverde te weinig sollicitanten op. Dat moest anders en vooral beter kunnen, zo dachten ze. Daarom riepen ze onze hulp in. En wij kwamen natuurlijk graag to the rescue!

Opdrachtgever Vos Transport Group
Diensten Copywriting
Design & development
Online strategie
SEO Marketing
Strategie
Webdesign
Webdevelopment
Website Bekijk de website
Web Screen 2 Web Screen 3 Web Screen 5 Web Screen Kopiëren
Onze oplossing

Werken bij-website

De vacatures van Vos moesten een prominente plek krijgen, zodat ze gemakkelijker opgevuld worden. Dit hebben we gerealiseerd in de vorm van een nieuwe website: Werken bij Vos. Deze website is ontworpen en gebouwd met het oog op gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. De vacatures zijn opgedeeld in 8 vakgebieden, zoals ‘Chauffeurs’, ‘Custumer Serivce’ en ‘Transportplanner’. Zo kunnen bezoekers in één oogopslag zien waar ze moeten zijn.

Werkzoekenden willen een goed beeld krijgen van de functie waar ze op solliciteren, maar ook van het bedrijf en de mensen erachter. Met alleen tekst bereik je dat niet. Het eerste dat je daarom ziet als je op de werken bij-website komt is een video over Vos Transport Group als bedrijf. Ook vertellen diverse medewerkers in video’s op de vakgebiedpagina’s over hun werk. Zo kunnen bezoekers een weloverwogen beslissing maken om al dan niet te solliciteren.

Side Mockups Vakgebieden
Side Mockups Kopiëren
Belangrijke informatie

Structured data

Veel werkzoekenden gebruiken Google als startpunt van hun zoektocht, waar ze functienamen invoeren die ze interessant vinden. Met het gebruik van structured data bevorderen we dat de vacatures van Vos hoog in de zoekresultaten verschijnen. Structured data is de code aan de achterkant die beschrijft waar de pagina over gaat en welke belangrijke informatie er te vinden is, zoals de functietitel, de naam van het bedrijf, de locatie en een salarisindicatie.

Hiermee maak je de kans groter dat Google jouw vacature opneemt in de Google Jobs zoekresultaten, die bovenaan in alle zoekresultaten verschijnen, direct onder de advertenties. Ook grote vacaturewebsites als Indeed en Jobbird maken hier gebruik van, dus ook via deze weg kunnen de vacatures in de zoekresultaten terechtkomen.

Resultaat

Dit levert het op

De resultaten van de Werken bij Vos-website waren al snel te zien. In de eerste maand werden er 37 sollicitatieformulieren ingevuld. Veel meer dan ze gewend waren. Om je een beeld te geven: over een heel jaar ontvingen ze voordat de Werken bij Vos-website live was 56 sollicitaties. Nu gingen ze binnen een maand al ruim over de helft daarvan. Dat kan alleen maar veel goeds beloven voor de toekomst!

33

sollicitaties in de 1e maand

6.850

bezoekers in de 1e maand

Web Desktop Mobiel
Werken bij-website nodig?

Neem contact op

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Onze Messengers

  Zij weten alles over deze case.

  Wemessage Danny

  Danny

  Head of Marketing

  Wemessage Christian

  Christian

  Performance Manager

  Thumbnail Wemessage Murat 2

  Murat

  Managing Director

  Wemessage Jelmar

  Jelmar

  Front-end Developer

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland